Werkvoorbereider Eminent Groep 18-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 18-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Je dient de klantvraag en contract- en tenderdocumenten volledig te doorgronden, zodat je een diepgaand begrip krijgt van wat er nodig is voor het project. Daarnaast moet je de aard en omvang van de werkzaamheden vaststellen, wat inhoudt dat je bepaalt welke taken en activiteiten moeten worden uitgevoerd.

Een belangrijk aspect van je rol is het verkrijgen van offertes voor specifieke onderdelen van het project van leveranciers en onderaannemers. Hierbij speel je een cruciale rol in het selectieproces van de juiste partners om het project succesvol te laten verlopen.

Je zult ook deelnemen aan tenderteams, zowel intern als met externe partners en bouwteams, om de beste aanpak voor het project te bepalen. Dit vereist nauwe samenwerking en coördinatie met diverse belanghebbenden.

Een andere belangrijke verantwoordelijkheid is het voorbereiden en begeleiden van de overdracht van het projectdossier naar de uitvoeringsfase. Dit zorgt voor een soepele overgang en een goede start van het project.

Tijdens de uitvoering van het project zul je afwijkingen identificeren en deze financieel uitwerken. Het is van groot belang om eventuele afwijkingen en mogelijke risico's tijdig te herkennen en aan te pakken.

Kortom, jouw rol omvat het volledig begrijpen van projectvereisten, het faciliteren van offerteaanvragen, samenwerken in tenderteams, begeleiden van de overgang naar de uitvoeringsfase en het beheren van afwijkingen en risico's om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden uitgevoerd.

Vacature eisen

  • HBO werk- denkniveau;
  • Ervaring binnen de civiele techniek is een pré
  • Relevante werkervaring;
  • Communicatief vaardig.

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.fokker@eminentgroep.nl , 06 - 48 81 88 09 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie, Bouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werkvoorbereider-groningen-1946029/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.