2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 31-12-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. 2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 31-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 23-12-2023

  • Locatie: Sappemeer

  1. 2 Chauffeur EHBO vereniging Sappemeer 23-12-2023

Introductie vacature

EHBO Sappemeer - Hoofdstraat 31A 9601EA Hoogezand - Tel:

Openstaande vacatures
1 - Evenementen EHBO'er
2 - Chauffeur

We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor de vereniging op evenementen willen inzetten als EHBO'er. Vind jij het leuk om samen met je collega's op verschillende evenementen mensen te helpen? Dan is deze vacature echt iets voor jou.
Wat kun je verwachten?
Je gaat deel uit maken van een vereniging die zich inzet om zo veel mogelijk hulpverleners (EHBO'ers) op te leiden voor een zo'n laag mogelijke prijs. Als evenementen EHBO'er binnen onze vereniging krijg je een representatief en functioneel uniform in bruikleen en krijg je de nodige bij- en nascholing. Daarnaast ben je van harte welkom bij verschillende activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Zo wordt er bijvoorbeeld eens per jaar een etentje voor de vrijwilligers georganiseerd, worden er oefeningen gehouden en geven wij bijscholing specifiek gericht op evenementen hulpverlening.
Je bepaalt altijd zelf aan welk evenement je wilt deelnemen. Wel vragen wij van je dat je minimaal 5 evenementen per jaar 'loopt'.

Taken en werkzaamheden
Je bent als EHBO'er samen met je aanwezige collega's verantwoordelijk voor de eerste hulpverlening op het evenement. De taken van een EHBO'er verschillen per evenement. Zo verzorgen wij de eerstehulpverlening op grote muziekfestivals, feestweken, markten, MTB, sportevenementen, paardensport, wielrennen, zwemsport en nog veel meer.

Wil je meer weten over de specifieke werkzaamheden? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek en rondleiding. Mocht je enthousiast geworden zijn dan kun je altijd een keer meelopen bij een evenement!

Functie eisen - Je dient in het bezit te zijn van een geldig EHBO-diploma inclusief reanimatie en AED. Indien je deze niet bezit ben je bereid deze te halen. - Je volgt jaarlijks de herhalingscursus vanuit de vereniging. Deze wordt door de vereniging vergoed als je 5 evenementen per jaar 'loopt'.

Contact
Heb je interesse of vragen?

2 - Chauffeur

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die zich voor onze vereniging wil inzetten. Heb jij gemiddeld 5 tot 10 uur over in de week en lijkt het jou leuk om het rollend materiaal te onderhouden, de keet/kar met materiaal te brengen en op te halen naar en van evenementen en wil je helpen met opbouwen en afbreken van EHBO-posten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Taken en werkzaamheden
Wij zijn opzoek naar iemand met veel tijd en enige ervaring met het verrijden van aanhangers. Voor onze evenementen hulpverlening maken wij gebruik van een omgebouwde bouwkeet en een grote aanhanger. Als chauffeur breng jij deze in opdracht van de evenementen coördinatie naar het evenement en na afloop van het evenement haal jij hem weer op. Wij vergoeden een royale kilometervergoeding.
Je komt op allerlei evenementen in de opbouw en afbraakfase. Je zet de EHBO posten zodanig neer dat ze gebruiksklaar zijn voor de EHBO' ers. Je doet belangrijk voorwerk en zorgt dat het materiaal weer onbeschadigd terug komt. Je kunt gebruik maken van de vrijwilligers voordelen binnen onze vereniging.

Locatie Sappemeer, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://ehboverenigingsappemeer.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Evenementen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)5 – 10
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/2-chauffeur-ehbo-vereniging-sappemeer-23-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.