Communicatieadviseur Woonstichting Groninger Huis 09-11-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Communicatieadviseur Woonstichting Groninger Huis 09-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Communicatieadviseur

Zuidbroek

Wij zijn Groninger Huis en het is erg prettig wonen en werken bij ons. Als onze huurders zich thuis voelen, hebben wij ons werk goed gedaan. We staan dichtbij ze en weten graag wat er speelt. Zodat we hen een (t)huis kunnen bieden in een woning die goed, duurzaam, veilig en betaalbaar is.

Bij Groninger Huis werken ca. 70 mensen in een fijne werksfeer, verdeeld over de afdelingen Bedrijfsvoering, Buitendienst, Klant en Markt, Vastgoed en Staf. We hebben lol in ons werk en werken met plezier aan woningen en wijken. Dit kunnen we niet alleen en doen we graag met elkaar. Regelmatig zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste collega's. Voor onze technische dienst zijn wij op zoek naar:

Allround vakman

Werk jij graag mee aan een fijn en betaalbaar thuis voor onze huurders en staat bij jou duurzaamheid voorop? Lees dan verder!
Dit ga je doen
Onze allround vakman draagt bij aan het in stand houden van ons woningbezit en levert een bijdrage aan de leefbaarheid in ons werkgebied. Tot jouw kerntaken behoren werkzaamheden voor het dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud zoals:

Daarnaast ben je beschikbaar voor het oplossen van calamiteiten. Ook buiten werktijden.

Dit ben jij

Je schakelt soepel van klus naar klus volgens de planning, maar weet ook prioriteiten te stellen als dat nodig is. Daarbij ben je kostenbewust. Je denk graag mee over onze werkwijze, producten of diensten en komt als het nodig is ook met verbetervoorstellen.
Als vakman kom je bij onze huurders thuis. Daardoor ben jij automatisch ons visitekaartje en vinden we het belangrijk dat je beschikt over voldoende uitdrukkingsvaardigheden. Je legt graag aan de klant uit welke werkzaamheden je in hun woning uitvoert en waarom. Kwaliteit vind je belangrijk en je werkt netjes en nauwkeurig.

Dit vragen we van jou

 • Een uitdagende fulltime baan (36 uur per week) bij een ambitieuze organisatie. We dagen jou continu uit om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen, waarbij het essentieel is dat je proactief handelt en denkt vanuit mogelijkheden;
 • Onze vakmannen beschikken over een eigen bedrijfsauto en bedrijfskleding;
 • Onze organisatie kent een informele en plezierige werksfeer;• Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een 13e maand en 'goed bezig!''-budget;
 • In overeenstemming met ons personeelsbeleid bieden we in eerste instantie een tijdelijke aanstelling aan voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

  Dit krijg je van ons


 • Een salaris tussen de € 2.456,- en € 3.089,- bruto per maand (schaal D) op basis van 36 uur per week afhankelijk van ervaring;
 • VMBO werk- en denkniveau
 • Vakmanschap met kennis van bouwkundige aspecten in uitvoerende zin
 • VCA Kennis op het gebied van kunststofkozijnen
 • Werken met een geautomatiseerd planningssysteem
 • Affiniteit met ons werkgebied
 • Rijbewijs B/E
Zo kun je solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang met solliciteren! Stuur jouw motivatie en cv voor 22 november naar en wie weet spreken we elkaar dan binnenkort live. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 november.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]2456 – 3089
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://meppelercourant.nl/vacatures/Communicatieadviseur-28742525.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.