Advocaat Bestuursrecht yspeert 20-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Advocaat Bestuursrecht yspeert 20-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Yspeert advocaten advocaten kantoor in Groningen, Drachten en Emmen

Kom jij in ons team? Wij doen het anders.

Onze overheidspraktijk is sterk groeiende en is op zoek naar een gedreven specialist. Je werkt samen in een team met energieke bestuursrechtadvocaten en -juristen die snel schakelen en thuis zijn in alle aspecten van het bestuursrecht. Wij begeleiden (semi)overheden, instellingen en bedrijven. Dagelijkse kost bestaat uit handhaving, natuurbescherming, subsidies en omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieurecht), maar ook in meer bijzondere rechtsgebieden (zoals bijvoorbeeld luchtvaartrecht) staan wij cliënten bij. Er wordt veel samengewerkt met collega's op aanverwante rechtsgebieden zoals aanbestedingsrecht, bouwrecht en vastgoed, maar we werken ook veel samen met cliënten in bouwteams of projectteams van (semi-)overheden. Hiermee een afwisselende en uitdagende praktijk geboden met grote(re) cliënten. Daarbij zijn er volop mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling van jou als persoon.

Ben jij

 • Gedreven en analytisch
 • Ambitieus en ondernemend
 • Een aantal jaren (minimaal 5) werkzaam in de overheidspraktijk met proceservaring
 • Een samenwerker
 • Proactief en stressbestendig
 • Een overtuigend gesprekspartner voor cliënten

Wij bieden

 • Een uitdagende baan binnen een gedreven team
 • Veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling
 • Een aantrekkelijk salaris en moderne arbeidsvoorwaarden
 • Veel gezelligheid en sociale activiteiten

Cliënten zijn bedrijven en instellingen, zowel profit als non-profit in heel Noord-Nederland. Yspeert biedt een full-service dienstverlening aan ondernemers en instellingen, wat inhoudt dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. Meer weten? Kijk op www.yspeert.nl .

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie begeleid met cv naar Grit: .
Heb je vragen over deze vacature bel dan met Grit: .

Uw eerste aanspreekpunt:

Grit

studeerde Nederlands Recht (cum laude) specialisatie Staats- en bestuursrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij werkte bij twee (middel)grote advocatenkantoren in Noord-Nederland en bij een bestuursrechtelijk en bestuurskundig onderzoeks- en adviesbureau voor overheden. volgde de specialisatieopleiding Omgevingsrecht (voorheen ruimtelijke ordening en milieu) aan de Grotius Academie in Nijmegen. was tot voor kort lid/voorzitter van de Commissie Bezwaar en Beroep van de Provincie Flevoland. Deze commissie adviseert het college van Gedeputeerde Staten over de rechtmatigheid van genomen besluiten. is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

 • phone
 • phone
 • mail

×

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdvocaat-medewerker Ondernemingsrecht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://yspeert.nl/werken-bij-yspeert-advocaten/actuele-vacatures-kom-jij-bij-ons-werken/vacature-advocaat-bestuursrecht-of-gevorderd-stagiaire-bestuursrecht/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.