Juridisch adviseur Omgevingsrecht Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Juridisch adviseur Omgevingsrecht Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Jij bent de vraagbaak voor vergunningverleners, toezichthouders en handhavers op het gebied van Omgevingsrecht en aanpalende regelgeving. Als Juridisch Adviseur heb jij je gespecialiseerd in het omgevingsrecht.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verweerschriften voor de ingediende bezwaren. Je vertegenwoordigt de gemeente namens het college in de in rechte bij de adviescommissie bezwaarschriften, rechtbank en afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Je stelt diverse handhavingsbesluiten op en zorgt ervoor dat geen enkel besluit over de wettelijke termijn heen gaat heen. Je bent sterk in het bewaken van de voortgang. Je bent een stevige gesprekspartner en geeft regelmatig gevraagd en ongevraagd advies over hoe complexe handhavingscausussen het beste op op aangevlogen kunnen worden, zowel strategisch als tactisch. Met jouw expertise zorg jij ervoor dat je collega´s op de juiste wijze geïnformeerd worden.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo- of wo opleiding rechten met specialisatie omgevingsrecht
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie bij een adviesbureau of overheidsorganisatie
  • Je bezit actuele kennis en ruime ervaring met de wabo, algemene wet bestuursrecht, APV, Bouwbesluit en actuele kennis van de toekomstige Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging

Over het bedrijf

De exacte gemeente, provincie, rijksoverheid of waterschap waar je aan de slag gaat als Juridisch Adviseur Omgevingsrecht is nog niet bekend. Je zal jezelf in ieder geval gaan begeven bij een overheid die bij jou past. Eén die klein is, omdat jij zo breed mogelijk werk wil oppakken, of één die juist wat groter is omdat jij graag wilt ervaren hoe het omgaan met de meest interessante casuïstiek die er maar voorbij kan gaan komen. Dit alles binnen jouw eigen regio. Wat kan je verder van ons verwachten?

  • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd
  • Een maandsalaris conform gemeentelijke CAO schaal 10/11 (tussen de €3400,- en €6000,- o.bv. 40-urige werkweek) ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring
  • Een functie van 24-36 uur per week bij een gemeente in de regio
  • Onbeperkt cursussen en trainingen volgen van onze Maandag® Academy, zodat jij je kan blijven ontwikkelen
  • Reiskostenvergoeding, mogelijkheden tot een leaseauto, direct pensioenopbouw en vele netwerkborrels etc.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch adviseur Omgevingsrecht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3400 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216356?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.