Basisarts GGZ Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Basisarts GGZ Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij (onlangs) afgestudeerd als Basisarts en wil jij meer ervaring opdoen binnen de psychiatrie? Wil jij je verder specialiseren? Dan help ik jou graag verder. Dynamiek en uitdaging zal zeker niet ontbreken.

Ik ben opzoek naar een Basisarts die tussen de 28 en 36 uur inzetbaar is en ook wil participeren in de crisisdiensten. Je komt de werken op een werkplek dat is ingericht voor langdurige opnames van cliënten. Deze cliënten hebben een ernstige en/of psychische stoornis en verblijven op een gesloten of open afdeling.

De organisatie heeft te maken met een maatschappelijke en inhoudelijke ontwikkeling en maken hierdoor gebruik van het zorgmodel ART. Dat sinds kort is geïmplementeerd. ART staat voor Active Recovery Triade ofwel Actief herstel in Triade. Het is een nieuwe professionele standaard voor langdurige herstelgerichte zorg. Hier wordt uitgegaan van de behoeften, drijfveren en wensen van die cliënt in zijn dagelijkse leveren en de interactie met zijn omgeving.

Je komt te werken in multidisciplinair team van onder andere psychiaters, GZ-psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en agogen. Het is een hecht team dat open en zeer gastvrij is.

Dit bieden wij jou:

 • een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salaris conform CAO GGZ: € 5.316 - € 6.960,- o.b.v. 40 uur;
 • eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • vakantiegeld van 8,33%;
 • leaseauto;
 • reiskostenvergoeding van € 0,23 per km;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • opleidingsbudget;

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een geldige BIG-registratie;
 • Jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • rijbewijs;
 • werkervaring is een pre, maar geen must.

Over het bedrijf

De organisatie richt zich op de geestelijke gezondheidszorg en de forensische gezondheidszorg. Deze GGZ-instelling verleent specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Zij zijn gedreven door hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en de inhoudelijke deskundigheid. Het is een grote organisatie die geloven in kleinschalige zorg. Zij vertrouwen erop dat zij op die manier persoonlijk, open en oplossingsgericht kunnen werken. De medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPraktijkondersteuner Ggz
Indicatie salaris (min – max]5316 – 6960
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108211315?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.