Begeleider Cosis 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Begeleider Cosis 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Begeleider Gockingaheem

Ben jij geïnteresseerd in werken op een locatie waarbij verbinding, kwaliteit en creativiteit centraal staan? Dan is Gockingaheem in Noordbroek de perfecte plek voor jou! Hier wonen ouder wordende cliënten met uiteenlopende hulpvragen, waar wij dag en nacht voor klaarstaan. Bied jij hen een onvergetelijke tijd, waarin nabijheid en warme zorg centraal staan? Dan komen wij graag met jou in contact, want wij zoeken een begeleider voor 20 tot 24 uur per week!

2024-3282

Dit zijn wij

Gockingaheem is een woonlocatie in Noordbroek waar Cosis en de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) in één gebouw samenwerken. Vanuit Cosis verlenen wij zorg aan 24 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en een toenemende zorgvraag. Er komen in het Gockingaheem meerdere doelgroepen samen, dus er wordt brede zorg geboden. Zowel onderling tussen cliënten, als in de teams is er verbinding. Door onze krachten te bundelen bereiken wij qua zorg en activiteiten veel samen.

Het team van Cosis bestaat uit ongeveer 22 collega's met verschillende functies. In Gockingaheem is altijd verpleegkundige hulp aanwezig. Overdag is er een team van vaste begeleiders aanwezig en ook 's nachts is er altijd iemand die zorg kan bieden.

De 24 cliënten wonen verspreid over twee verdiepingen in een eigen appartement dat bestaat uit een gecombineerde slaap-woonkamer met keukenblok en een eigen badkamer. Op beide verdiepingen is er een huiskamer waar cliënten en collega's samenkomen. In de huiskamer worden activiteiten georganiseerd en wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten. Gockingaheem ligt centraal in Noordbroek, dus als je wilt, kun je gemakkelijk even het dorp in lopen voor een boodschap of voor een wandeling.

Dit ben jij

Als begeleider sta jij altijd klaar met een luisterend oor en houd je nauwlettend de behoeften en zorgvraag van de cliënten in de gaten. Jij stimuleert zoveel mogelijk de zelfstandigheid van de cliënten en assisteert wanneer nodig. Wanneer jij opmerkt dat het gedrag van een bewoner verandert, kaart jij dit aan bij jouw collega (persoonlijk begeleider), waarna jullie samen naar een passende oplossing zoeken.

Doordat jij alert bent en uiteenlopende gedragingen herkent, kun jij jouw begeleidingsstijl hierop aanpassen. Met empathie bied jij steun en een veilige haven aan onze cliënten. Jij hebt een proactieve houding en het vermogen om werk te zien liggen én op te pakken. Dit verlicht niet alleen de dag voor de cliënt, maar dat wordt ook zeer gewaardeerd door jouw collega's. Dankzij jouw nieuwsgierigheid, creatieve aanpak en gevoel voor humor maak jij elke dag betekenisvol voor de cliënten, waardoor je een belangrijke persoon bent in hun dagelijks leven. Zie jij jezelf als een proactieve, zorgzame begeleider die graag activiteiten organiseert en het onderste uit de kan haalt? Reageer dan snel, want wij verwelkomen jou graag op het mooie Gockingaheem!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie hebt en affiniteit hebt met de ouder wordende cliënt.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met het werken van onregelmatige diensten, waaronder ook nachtdiensten.
  • Kennis hebt van de methodiek Ouder Wordende Cliënt (OWC) en Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) of bereid bent deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto, aangezien je soms met een cliënt naar een doktersafspraak gaat of een tourritje door de omgeving maakt.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris per juni 2024 van minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als begeleider bij Gockingaheem in Noordboek? Reageer uiterlijk zondag 26 mei 2024.

Neem contact op met , teamcoördinator, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2182 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNoordbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/begeleider-gockingaheem

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.