Bedrijfsjurist CCM BV 09-12-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bedrijfsjurist CCM BV 09-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

BEDRIJFSJURIST


In verband met uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wie is Company Care Management, kortweg CCM?
CCM is een landelijk werkend consultancy-centrum met focus op het managen van de financiële en operationele processen en risico’s rond arbeidsongeschiktheid en de daaraan gekoppelde wet- en regelgeving. Grote internationaal werkende logistieke dienstverleners in het transport over het water en de weg mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Het team van CCM bestaat stuk voor stuk uit professionals ieder met hun eigen aandachtsgebied en georganiseerd vanuit een integrale aanpak.

Wat ga je doen?

Vooropgesteld, je krijgt een boeiende en afwisselende baan. Jouw werkterrein beperkt zich niet alleen tot de inhoudelijke kanten van het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht, het schrijven van notities, brieven, strategische notities etc., maar jij gaat ook met klanten (lees: directie) aan tafel zitten om te praten over o.a. de financiële en strategische effecten van wet- en regelgeving en de weerslag er van op hun organisatie. Kortom, binnen de dynamiek van het bedrijfsleven werk jij op het snijvlak van actualiteit en toekomst en ben je in staat dossier technisch vijf jaar vooruit te kijken.

Daarnaast zet je trainingsprogramma’s op en geef je ondersteuning aan de operationele activiteiten met je collega’s op kantoor gevestigd te Kolham of op locatie bij de klanten.

Wie hebben wij op het oog?

Als jurist kom je ons team voor minimaal 20 uur per week versterken. Je bent een creatieve jurist met een analytisch en oplossingsgericht denkvermogen, breed geïnteresseerd en met een goede politieke antenne. Je schakelt tussen proces en inhoud en hebt oog voor detail.
Korte deadlines kun je goed aan, maar je schuwt ook langere

uitzoekklussen niet. Je blijft luisteren en zorgvuldig zoeken naar oplossingen, ook als je gesprekspartner het niet met je eens is.

Met welk perspectief en vanuit welke levenservaring verrijk jij onze organisatie? En wat drijft jou om je in te zetten voor CCM?
We zijn benieuwd naar de ervaringen die jij meeneemt in jouw werk. Functie-eisen
Je hebt een afgeronde academische juridische opleiding (master) of een afgeronde opleiding HBO Rechten.

Relevantie werkervaring is een pré.

Een heldere schrijfstijl gecombineerd met een overtuigende en prettige communicatiestijl.
Een autonome dienstverlenende instelling en een pragmatische aanpak.
Je bent analytisch en creatief.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 6.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Draag je bij aan het rendement van CCM dan kun je uiteraard rekenen op een bonus.
Het dienstverband wordt aangegaan met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Is door deze vacature jouw interesse gewekt, of heb je nog vragen over werken bij CCM? Bel dan naar 06-23379078 of stuur je motivatie en cv direct naar e-mailadres: yvonnelamain@ccmbv.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBedrijfsjurist
Indicatie salaris (min – max]0 – 6100
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensyvonnelamain@ccmbv.nl , 31623379078 https://www.ccmbv.nl
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Sappemeer: