Juridisch Adviseur Heemtuin & Natuurpark Muntendam / Heemtuin Muntendam 05-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Juridisch Adviseur Heemtuin & Natuurpark Muntendam / Heemtuin Muntendam 05-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Juridisch adviseur

Opdrachtnummer 23052 Opdrachtgever Gemeente Midden Groningen Datum 19 februari 2024 tot 31 december 2024 Uren per week voor 24 uur per week. Status

Open

Regio Groningen Functie type Beleids- en Adviesdiensten, Juridisch Sluitingsdatum 9 februari 2024 Verlengingsopties Ja, 2x 6 maanden.

Gemeente Midden Groningen

Adres

-

Postcode

-

Plaats

Hoogezand

Introductie

Voor de Gemeente Midden Groningen zijn wij op zoek naar een Juridisch adviseur.

Opdracht inhoud

Wat zijn de taken van de juridisch adviseur:

Adviseert en ondersteunt de organisatie met betrekking tot vraagstukken op het gebied van bestuurs- en/of privaatrecht; Ondersteunt bij de afhandeling van aansprakelijk stellingen en WOO-verzoeken; Adviseert teams, met name in het domein Openbare Ruimte; Vraagbaak voor collega juridisch adviseurs en juridische medewerkers; Toetst en bewaakt de kwaliteit van juridische (vraag)stukken en initieert kennisactualisatie en deskundigheidsbevordering binnen de organisatie; Bewaakt de juridische grenzen en maakt de juridische risico's transparant.

Organisatie

Bij Midden-Groningen stellen wij alles in het werk om onze inwoners zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Dit begint bij een professionele en klantgerichte organisatie die z'n zaken goed op orde heeft en zichzelf blijft verbeteren. Het team Juridische zaken en Inkoop speelt hierin een belangrijke rol.

Het team bestaat uit 17 collega's: juridisch adviseurs, juridisch medewerkers en inkoopadviseurs. Het team biedt juridische advisering en ondersteuning en verzorgt daarnaast het behandelen van klachten, bezwaarschriften, aansprakelijkstellingen en het afhandelen van WOO-verzoeken. Het team stelt zich ten doel de kwaliteit van de gemeentelijke producten en diensten te bevorderen door proactief en adequaat te adviseren en te ondersteunen op het gebied van inkopen en juridische zaken. We adviseren de organisatie en zijn als specialisten betrokken bij projecten en programma's dwars door de hele organisatie.

Competenties

  • Je kunt jouw deskundigheid inzetten om verschillende partijen op heldere en overtuigende wijze te adviseren, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent in staat om binnen de kaders van de wet- en regelgeving creatieve adviezen te formuleren, waarbij oog is voor zowel het organisatie- als het maatschappelijke belang;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar hebt ook samenwerking hoog in het vaandel hebben en verbindend vermogen;
  • Je bent flexibel in het oppakken van werkzaamheden van verschillende aard.

Eisen en wensen

  1. Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op minimaal hbo-opleiding (HBO-Rechten, afstudeerrichting publiek- en/of privaatrecht) dan wel een afgeronde opleiding op wo-niveau (Nederlands Recht);
  2. Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  3. Je bent bekend met de afhandeling van aansprakelijkstellingen en WOO-verzoeken.

Zsm na sluiting.

Overige informatie

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJuridisch Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://mijn.jong-en-ko.nl/zoeken/opdrachten/23052

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Sappemeer: