Bewegingscoach LineStyle 01-06-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bewegingscoach LineStyle 01-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

LineStyle

Email ons Bel ons

LineStyle

Vacature afslank- en bewegingscoach LineStyle (+/- 15uur)

In onze studio in Haren zijn wij opzoek naar een enthousiaste parttime medewerkster. Het aantal uur is +/- 15 uur, verdeeld over circa 4 dagdelen verspreid over de week (in overleg) waarvan af en toe een zaterdag.

Wij zoeken iemand die graag met mensen werkt. Het is belangrijk dat je makkelijk contact kan maken. Je hebt een open persoonlijkheid en bent zeker niet verlegen. Je vindt het leuk om mensen te coachen en motiveren op het gebied van voeding en beweging.

Je komt terecht in een klein gezellig team. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en met plezier komen sporten. Jij maakt onderdeel uit van het team coaches die mensen begeleidt in afvallen door beweging en voeding. Je bent de stok achter de deur voor onze klanten om hun doelen te behalen. En zit het even tegen voor de klant, dan kun jij met een motiverend gesprek of peptalk de klant weer volle moed geven. Als bewegingscoach ga je mensen ook begeleiden in de warmte cabines en EMS-lessen geven.

Ben je sportief, maar heb je geen sportopleiding? Dit is ook niet verplicht. Je wordt intern opgeleid voor zowel de voedings- als bewegingsprogramma's zodat jij je zeker voelt in begeleiden.

De werkmomenten zullen in de ochtend en/of in de avond zijn, in de middag zijn wij gesloten, wat praktisch is als je nog schoolgaande kinderen hebt.

Bij voorkeur woon je in een straal van <10km vanaf de studio.

Stuur je cv en motivatiebrief naaren we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Change your lifestyle

by LineStyle

INFORMATIE

Afslankstudio

Anjerplein 1
9753 GT Haren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFitness Coach
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.linestyle.nl/vacature/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.