Vergunningverlener APV en evenementen Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Vergunningverlener APV en evenementen Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Je takenpakket

Als vergunningverlener APV en Bijzondere wetten zorg je ervoor dat het gehele proces van vergunningverlening op basis van de Algemene Plaatselijke Verordening en bijzondere wetten optimaal, snel en integraal verloopt. Je toetst aanvragen, ontheffingen en meldingen aan de wet- en regelgeving. De nadruk bij jouw functie ligt op de vergunningen rond evenementen. Maar ook het beoordelen van aanvragen, meldingen en ontheffingen voor andere wetgeving zijn onderdeel van jouw werk.

Je voert de vergunningprocedures uit op basis van landelijke wetten, regelgeving en richtlijnen en bent op de hoogte van het lokale beleidskader. Daarnaast ben je de schakel tussen diverse ketenpartners zoals bijvoorbeeld adviseurs van politie, brandweer, GHOR, etc en denk je met hen mee bij de aanvragen. Belangrijk is dat je goed contact onderhoudt met de organisatoren. Je krijgt energie van informeren, coördineren en het geven van voorlichting.

Bij het bewaken van de uitvoeringsprocedures stel je standaard rapportages en correspondentie op. Je verzamelt en beheert de data en gegevens die nodig zijn voor beleidsuitvoering. Je doet divers administratief werk en je beheert en bewerkt digitale bestanden en systemen. Hiernaast heb je afstemming met collega’s van andere afdelingen.

Wat bieden we jou (nog meer):

 • Een maandsalaris gebaseerd op de gemeenteschalen en jouw ervaring, tussen de €3197,78,- en €5041,11 op basis van 40 uur
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 netto woon-werk verkeer, of een lease auto welke je ook privé mag gebruiken
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld
 • Zekerheid in de vorm van een vast contract
 • Boeiende opdrachten in jouw regio
 • Verschillende cursussen, training en opleidingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen

Functie eisen

Als APV vergunningverlener ben je analytisch, kritisch en kan je goed luisteren. Vanzelfsprekend beschik je over kennis van wet en regelgeving en heb je:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
 • Recente werkervaring met het vergunnen van evenementen en horeca
 • Ruime ervaring binnen deze wetgevingen opgedaan in een gemeentelijke organisatie
 • Je kritisch bent en het leuk vindt om bij te dragen aan het verbeteren van werkprocessen, producten en het beleid
 • Sterk in prioriteren en je bent je omgevingsbewust en sensitief

Over het bedrijf

De exacte gemeente, provincie, rijksoverheid of waterschap waar je aan de slag gaat als Vergunningverlener APV is nog niet bekend. Je zal jezelf in ieder geval gaan begeven bij een overheid die bij jou past. Eén die klein is, omdat jij zo breed mogelijk werk wil oppakken, of één die juist wat groter is omdat jij graag wilt ervaren hoe het omgaan met de meest interessante casuïstiek die er maar voorbij kan gaan komen. Dit alles binnen jouw eigen regio.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Vergunningverlener APV en evenementen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVergunningverlener Omgevingsvergunningen
Indicatie salaris (min – max]3198 – 5041
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216346?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.