Bouwkundig Adviseur Headhuntersteam 30-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bouwkundig Adviseur Headhuntersteam 30-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Als Bouwkundig Adviseur ben je vanaf het begin betrokken bij projecten met betrekking tot de herstel van woningen in het aardbevingsgebied. Vanaf de start zit je al met de klant om tafel om het versterkingsadvies door te nemen. Je stelt je klantgericht op en durft ook out-of-the-box te denken tijdens het bepalen van de uit te voeren werkzaamheden. Je denkt graag mee in innovatieve werkmethodieken en geeft verduurzamingsadvies en weet dit te combineren met de eisen en wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de planning en stelt de eigenaar van de woning tijdig op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierbij is het belangrijk dat je meer proces-gestuurd dan tijds-gestuurd denkt. Je toetst de gemaakt plannen op regelgeving en overige juistheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen in de voorfase.

Binnen deze afdeling ben je werkzaam met 6 andere collega's die gezamenlijke planvoorbereiding en bouwkundig advies verzorgen. Hoewel je onderdeel uitmaakt van een team krijg je ook je eigen projecten toegewezen waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent. 

Vacature eisen

  • Je beschikt over een afgeronde Mbo of Hbo opleiding richting bouwkunde;
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar adviseurs- of werkvoorbereiders ervaring bij voorkeur opgedaan bij een aannemer, adviesbureau of woningcorporatie;
  • Je bent bekend met geautomatiseerde calculatieprogramma’s;
  • Je bent bekend met het werken met BIM.

Competenties:

  • Nauwkeurig
  • Teamspeler
  • Communicatief 
  • Betrokken

Heb je interesse  in deze functie? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl). Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Headhuntersteam via telefoonnummer: 050 526 88 84.

 

FunctietitelBouwkundig Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3750 – 4250
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/bouwkundig-adviseur-8
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/bouwkundig-adviseur-8

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.