Contractmanager Alpha Adviesbureau 24-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Contractmanager Alpha Adviesbureau 24-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Alpha Adviesbureau

 • Inkoop en aanbesteden
  • Algemene inkoopvoorwaarden
  • Programma van eisen
  • Aanbestedingskalender en Inkoopkalender
  • Aanbesteden en inkoop
  Alpha AdviesbureauAlpha Adviesbureau

(Junior) Contractmanager (32u)

Alpha Adviesbureau verzorgt in het vakkundig inkoop- en contractmanagement met en voor opdrachtgevers in het Primair onderwijs, maar ook het voortgezet onderwijs, bij gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, veiligheidsregio's en commerciële bedrijven behoren tot onze opdrachtgevers. Voor onze afdeling contractmanagement zijn wij op zoek naar versterking!

Een werkdag als (Junior) Contractmanager bij Alpha Adviesbureau

Je begint de week met een energiek 'contractmanagementoverleg'; je bespreekt met elkaar de bijzonderheden van de afgelopen week; wat ging heel goed en waar kunnen we van leren? Ook blikken we vooruit naar de komende week; wat is de workload en heeft iemand een hulpvraag?

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en managen van facilitaire contracten van opdrachtgevers. Dit doe je door een warme relatie met onze opdrachtgever op te bouwen en het te managen contract van A tot Z te kennen. Je zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers op elk moment krijgen wat ze nodig hebben van hun leveranciers, in het verlengde van de contractuele afspraken. Je voert daarom regelmatig overleggen met opdrachtgever en leverancier. In deze overleggen bespreek je als gespreksleider o.a. de geleverde prestaties van de leverancier en de tevredenheid vanuit zowel opdrachtgever als leverancier in relatie tot de contractafspraken. Ook worden de (toekomstige) ontwikkelingen in beide organisaties besproken. Naast de overlegmomenten zorg jij voor notulen inclusief actielijsten en de opvolging van de gemaakte afspraken.

Een groot deel van de te managen contracten zijn schoonmaakcontracten. Deze contracten kennen veel dynamiek, zoals nieuwe ruimtes in een gebouw, een ander gebruik van een ruimte, gewijzigde schoonmaakfrequenties, enzovoort. Jij gaat voldaan naar huis wanneer je een positieve bijdrage hebt geleverd aan het behalen van de contractdoelstellingen en alle contractdocumenten up to date zijn.

Kortom, je bent een onmisbare schakel die zorgt voor soepel verlopende contracten en tevreden klanten!

Waar blink jij in uit?

· Communicatief vaardig

· Organiseren

· Flexibiliteit

· Projectleiderschap

· Oplossingsgerichtheid

· Detailgericht

· Samenwerken

· Klantgericht

· Analytisch vermogen

· Logisch cijfermatig inzicht

Wie zoeken wij?

 • Je bent een echte teamspeler en gedreven om anderen te ontzorgen en ondersteunen .
 • Je bent administratief sterk en bent bekend met Excel en verschillende software
 • Nauwkeurigheid is voor jou vanzelfsprekend; je besteedt aandacht aan details om fouten te voorkomen.
 • Je communiceert helder, makkelijk en effectief met collega's en klanten, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Pro activiteit zit in je natuur; je neemt initiatief en denkt vooruit om problemen te voorkomen en kansen te benutten.
 • Je ben flexibel en vindt het leuk om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van het contractmanagementproces, waarbij je actief meedenkt over verbeteringen en optimalisaties.

Hoe werkt Alpha?

 • Nuchter en pragmatisch
 • Plezier! In je werk, met elkaar
 • Praktische manier van aanpakken
 • Transparantie richting elkaar en opdrachtgevers
 • Kwalitatief hoogwaardig werk afleveren
 • 'Over je eigen werk' heen kunnen kijken en bewust zijn van de invloed van jouw doen (of laten) op collega's
 • Respectvol, integer en betrouwbaar. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Afspraak is afspraak. We praten met elkaar en niet over elkaar

Wat heeft Alpha o.a. te bieden?

Uiteraard bieden wij een telefoon, laptop en een passend salaris op basis van opleiding en ervaring. Waar Alpha uniek in is: we hebben de leukste en gezelligste collega's, we hebben een onbeperkt aantal vakantiedagen gebaseerd op balans tussen werk en privé, we werken resultaatgericht, waarbij autonomie, vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn alle medewerkers Alpha VIT: maandelijkse komen wij gezamenlijk bijeen een met activiteit of informatie m.b.t. gezondheid. Elke medewerker heeft een budget om in te zetten aan persoonlijke doelstellingen m.b.t. fit zijn en fit blijven.

Kortom: wanneer je kunt werken in een omgeving die aanvoelt als je hobby, met een geweldig team, een prettige sfeer, en de mogelijkheid om te doen waar je van houdt en waar je goed in bent, voelt het niet langer alsof je aan het werk bent!

() wil deze graag beantwoorden:

Sta je te popelen?

 • Je kan reageren tot 14 juni 2024.

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://alpha-adviesbureau.nl/over-ons/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.