SEO Specialist 050media 24-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. SEO Specialist 050media 24-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Word jij bij ons de nieuwste

SEO Specialist

32-40 uur

Ben jij een gedreven SEO specialist die ijzersterke strategieën kan uitrollen gericht op content, autoriteit en techniek? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een SEO specialist.

Bij 050media krijg je de kans om je stempel te drukken op diverse toffe SEO projecten. Als SEO specialist ben je verantwoordelijk voor de organische vindbaarheid en outreach van jouw klanten. Jij kijkt strategisch en technisch naar de website of webshop van je klant. Daarnaast heb jij een sterke drang om te innoveren en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om organische vindbaarheid en zichtbaarheid te creëren. Je adviseert jouw klanten en werkt samen met je collega's om de beste resultaten te bereiken!

Wat ga je doen

  • Als SEO Specialist draag je de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de organische vindbaarheid en het vergroten van de zichtbaarheid van je klanten. Samen met het team werk je aan het behalen van de gestelde doelen en begeleid je klanten naar een groter marktaandeel binnen Google.
  • Dankzij jouw commerciële instelling en affiniteit met diverse vormen van content, autoriteit en de technische aspecten van SEO, ben je in staat om precies aan de behoeften van de klant te voldoen.
  • Je hebt een sterke drang naar innovatie en blijft voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de organische vindbaarheid en zichtbaarheid te optimaliseren.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Uitdagende SEO projecten waarmee je onze klanten online laat groeien; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega's in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Minimaal HBO+ denk en werkniveau; Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; Je hebt de benodigde kennis van- en ervaring met Search Engine Optimization; Goede gespreksvaardigheden om met de klant om tafel te gaan; Een natuurlijk talent voor klantcontact; Je werkt zelfstandig en nauwkeurig met oog voor kwaliteit.

"050media biedt een flexibele, leerzame en gezellige werkomgeving. Hierdoor kan ik het beste uit mijzelf halen.

"

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSeo Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.050media.nl/seo-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.