Coördinator Kwartier Zorg & Welzijn 16-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Coördinator Kwartier Zorg & Welzijn 16-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Coördinator Museumeducatie

E:

T:

A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Je legt de verbinding tussen de collectie en het verhaal. Voor bezoekers ben je de verhalenverteller van de collectie en van het stationsgebouw en leidt je groepen rond. Als coördinator stuur je de werkgroep Museumeducatie aan. Je stimuleert een optimale samenwerking en werksfeer en ziet toe op gemaakte afspraken. Samen met collega's ontwikkel je educatieve programma's zoals een lesbrief, een educatief reispakket en organiseer je educatieve activiteiten in het museum. Je zoekt de samenwerking op met andere werkgroepen en met externe partijen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt affiniteit met educatie en met het ontvangen van bezoekers (groepen). Je bent in staat om kennis en inzicht over te dragen Je kunt eenvoudige digitale systemen bedienen. Je kunt op een positieve wijze omgaan met bezoekers. Je bewaart het overzicht en kan vrijwilligers aansturen.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Contact met bezoekers, het informeren over exposities en de historie van het gebouw, het ontwikkelen van educatieve programma's voor verschillende doelgroepen. Het coördineren van een werkgroep.

Aanvullende opmerkingen

Je bent tenminste twee dagdelen per maand beschikbaar of anders in overleg. Het NNTTM biedt een prima omgeving voor contacten, werkervaring, zinvolle tijdsbesteding en zelfontplooiing. En is ook het juiste station voor een stageplek voor diverse opleidingen. Voor inlichtingen: of bel secretariaat (na 17.30 uur).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/coordinator-museumeducatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.