ANIOS in Veendam Maandag 31-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. ANIOS in Veendam Maandag 31-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

In de omgeving van Veendam hebben we een uitdagende positie beschikbaar voor een ANIOS met visie. Binnen een dynamisch medisch team krijg je de kans om je expertise toe te passen in de praktijk en bij te dragen aan hoogwaardige patiëntenzorg. Met jouw medische kennis en mensgerichte aanpak maak je echt het verschil voor de lokale gemeenschap. Ontplooi je als arts en stimuleer je professionele groei in een stimulerende werkomgeving.

Functie eisen

- Afgestudeerd geneeskundestudent en in bezit van een BIG-registratie.

- Relevante werkervaring als ANIOS is een pré.

- Sterke communicatievaardigheden en een empathische instelling.

- Bekwaam in zowel zelfstandig werken als teamwork.

- Gedreven professional met hart voor de zorg en gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ANIOS in Veendam die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]3500 – 6500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199666?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.