Coördinator Veiligheid FC Groningen 24-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Coördinator Veiligheid FC Groningen 24-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

FC Groningen Coördinator Veiligheid (32-40 uur)

string(109) "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/87.0.4280.88 Safari/537.36"

Coördinator Veiligheid (32-40 uur) .

FC Groningen is een dynamische betaald voetbalorganisatie, waarbij geen dag hetzelfde is. De Trots van het Noorden is volop in beweging en ontwikkeling. Onze gezamenlijke passie voor FC Groningen verbindt en inspireert supporters, vrijwilligers, medewerkers, (amateur)sporters en het bedrijfsleven. Wij geloven daarbij dat onze Noordelijke aanpakkersmentaliteit in combinatie met de juiste faciliteiten en talent de basis is voor succes.

WIE BEN JIJ?
Om de veiligheid rondom de thuis- en uitwedstrijden van FC Groningen te coördineren zoeken wij iemand die goed kan plannen, organiseren en communiceren. Jij levert graag een bijdrage aan een onvergetelijke wedstrijdbeleving van alle bezoekers van Euroborg. Om wedstrijden op een toegankelijke, gastvrije en veilige manier te organiseren werk je samen met een groot aantal betrokken ketenpartners & vrijwilligers. Jij bent iemand die het hoofd koel kan houden en overzicht behoudt in uitdagende situaties. In afstemming met de Manager Veiligheid coördineer en stuur je de gehele veiligheidsorganisatie aan tijdens wedstrijden en andere evenementen in ons stadion. Hierbij werk je dagelijks intensief samen met de supporterscoördinator (Supporter Liaison Officer, SLO).
WAT GA JE DOEN?
Naast de werkzaamheden in de bovengenoemde omschrijving, ben je in deze functie tevens verantwoordelijk voor onder meer:

 • Het uitvoeren van het vastgestelde veiligheidsbeleid, alsmede het adviseren en ondersteunen van de Manager Veiligheid ten aanzien van het samenstellen van dit veiligheidsbeleid;
 • Het opstellen van draaiboeken aangaande veiligheid en mobiliteit voor de wedstrijdorganisatie;
 • Het voeren van overleg en het onderhouden van contacten met de ketenpartners met betrekking tot de veiligheidsorganisatie, met name de gemeente en politie;
 • Het plannen en organiseren van de veiligheidsorganisatie voor thuis- en uitwedstrijden. Dit doe je vanuit de commandokamer van het stadion, het organisatorische hart van de wedstrijdorganisatie;
 • Het uitvoeren van evaluaties en opstellen van rapportages van wedstrijden, onder meer voor de KNVB;
 • Het samenstellen en uitvoeren van het vrijwilligersbeleid, alsmede het onderhouden van de contacten met de vrijwilligersorganisatie;
 • Het bijhouden en actualiseren van BVH-plannen voor het stadion en het trainingscomplex;
 • Bijhouden en actualiseren van het incidentbestrijdingsplan (IBP), alsmede een actieve rol spelen in het organiseren van crisis oefeningen;
 • Het bezoeken van meerdere bijeenkomsten per jaar op het gebied van veiligheid en supporterszaken, georganiseerd door de KNVB.

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken een echte planner en organisator, die beslissingen durft te nemen, een verbindende persoonlijkheid heeft met oog voor veiligheid en mensen. Je behoudt overzicht en gaat een uitdaging niet uit de weg. Vanuit jouw achtergrond en opleiding neem je nieuwe, frisse inzichten en ideeën mee, die je kan toepassen bij de integrale veiligheid van onze supporters en medewerkers tijdens de evenementen in het stadion.
DIT VRAGEN WIJ:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding die affiniteit heeft met bovengenoemde werkzaamheden;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring binnen evenementen en/of ketensamenwerking;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een flexibel en stressbestendig persoon, die stevig in zijn/haar schoenen staat.

DIT BIEDEN WIJ:

 • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is;
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een overeenkomst voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren kan worden verlengd;
 • Je mag deelnemen aan de opleiding 'Veiligheidscoördinator betaald voetbal' van de KNVB;
 • Een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staan;
 • Een organisatie waar we successen SAMEN vieren;
 • Een werkplek in het TopsportZorgCentrum van FC Groningen, met mogelijkheden zelf te sporten!

AANVULLENDE INFORMATIE
Het gaat om een functie van 32-40 uur per week.

CONTACT/INFORMATIE
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Ravensbergen, HR-adviseur,
via of telefonisch via .

INTERESSE?
Ben jij de meest geschikte Coördinator Veiligheid voor FC Groningen? Voldoe je aan onze functie-eisen? Stuur dan je CV mét motivatie naar ons. In jouw motivatie lezen wij graag waarom jij de juiste persoon bent, die een bijdrage levert aan de afdeling Veiligheid en onze mooie club. Mailen kan naar , o.v.v. vacaturenummer 2024-10011. Kandidaten die alleen hun CV toesturen zullen wij niet in behandeling nemen; de persoonsgegevens worden direct vernietigd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVeiligheidscoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fcgroningen.nl/vacatures/coordinator-veiligheid-32-40-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.