Doktersassistent Stichting Dignis 07-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Doktersassistent Stichting Dignis 07-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Doktersassistent

Zuidlaren

Geplaatst op 6 mei 2024

- Standplaats: Medisch Centrum, Zuidlaren - Uren: 16 - Salaris: €2.695,33 - €3.502,58 - FWG 40 - Dienstverband: 1 jaar, met uitzicht op vast

Daarom is Dignis de plek voor jou

Binnen de medische dienst van Dignis wordt multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen binnen de VVT en GGZ. Deze dienst biedt medische - en paramedische zorg en behandeling aan klinisch opgenomen cliënten en ambulante cliënten. Verschillende expertises komen samen: longstay, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, chronische somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatiezorg.

Een onderdeel van de medische dienst V&V is het Medisch Centrum, gesitueerd op het Lentisterrein in Zuidlaren. Dit is waar jij aan de slag gaat! Samen met het team bestaande uit somatische artsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistentes en een physician assistent ligt jullie focus op cliënten binnen de GGZ. Psychiatrische cliënten met een somatische zorgvraag kunnen bij jullie terecht.

Zo maak jij het verschil

Jij weet als geen ander hoe jij jouw werk als doktersassistent moet uitvoeren Daar zijn wij erg blij mee! We zetten jouw werkzaamheden hieronder nog even op een rijtje:

 • Organiseren van het spreekuur voor somatische artsen, verpleegkundig specialisten en consulenten.
 • Het verrichten van enkele medisch-technische handelingen zoals: het assisteren bij kleine chirurgische ingrepen, het afnemen van Ecg's, oorlavages, onderzoeken van o.a. bloed en urine.
 • Assisterende medische werkzaamheden verrichten ten behoeve van de behandelend arts.
 • Zorgdragen voor de juiste (zorg)registratie/mutatie en verwerking van de medische gegevens van zorgvragers volgens vastgestelde procedures.
 • Afhandelen of doorverwijzen van inkomende en uitgaande telefoongesprekken (in- en extern), fax en e-mails.
 • Zorgdragen voor ordentelijke medische dossiers onder verantwoordelijkheid van - en in overleg met de behandelend arts.
 • Het registreren van afspraken m.b.t. de behandeling en afhandeling van zorgvragers.
 • Het registreren, muteren en controleren van diverse gegevens in geautomatiseerde systemen.
 • Zorgdragen voor bestellingen van behandelingsbenodigdheden.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.502,58 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 40.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek. (incl. feestdagen)
 • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Over onze organisatie

Binnen de behandeldienst V&V wordt er multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen: longstay psychogeriatrie (pg), gerontopsychiatrie, chronische somatiek, palliatieve zorg, somatische revalidatie en dubbelzorg revalidatie (revalidatie bij cognitieve problematiek). Daarnaast zijn we opleider voor HAIOS en AIOS. De standplaatsen zijn: De Enk in Zuidlaren, het Heymanscentrum en 't Blauwbörgje in Groningen. Vanuit daar werken wij voor diverse (kleinschalige) woonvormen in Drenthe en de stad Groningen. Voor meer informatie over de locaties verwijzen wij u naar onze website. ()

Binnen de behandeldienst werken specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistentes en physician assistants.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de cliënten en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de cliënt: belevingsgerichte zorg.

Tegelijkertijd kun jij dankzij de combi van jouw flexibele instelling en communicatieve skills goed onder druk presteren en de zorgvrager een geruststellend gevoel geven.
Verder:

 • heb je MBO-4 diploma doktersassistent, bij voorkeur met relevante ervaring.
 • ben je bereidheid om meer te werken tijdens ziekte van collega's en in de vakanties.
 • kun je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren. Je ontvangt een aanvraaglink bij indiensttreding en de kosten worden door Dignis vergoed.

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m 19 mei aanstaande. De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 27 mei a.s.

Wil je eerst meer weten of een keer kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met () via . Tot snel!

 • Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDoktersassistent
Indicatie salaris (min – max]2695 – 3502
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/doktersassistent/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.