Social Work Major Zorg Verslavingszorg Noord Nederland 08-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Social Work Major Zorg Verslavingszorg Noord Nederland 08-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

Social Work major Zorg - 3e/4e jaar - Kliniek Vossenloo Volwassenen (afd. Observatie en Diagnostiek)

Locatie Eelde (Drenthe)

Uren 32 uur per week (Stage / Afstuderen)

Begindatum Per februari a.s.

Wie zijn wij?

Kliniek Vossenloo Volwassenen bestaat uit drie afdelingen:

  • Vossenloo Opname Detox
  • Vossenloo Observatie en Diagnostiek
  • Vossenloo Herstel en Rehabilitatie, Intensieve Behandeling

De Opname Detox richt zich vooral op cliënten die van meerdere middelen afhankelijk zijn, vaak in combinatie met een slechte lichamelijke en/ of geestelijke conditie. Het betreft zowel een geplande opname om af te kicken als een crisisopname.

Op de afdeling voor Observatie en Diagnostiek worden cliënten gedurende 3 a 4 weken geobserveerd tijdens de klinische opname. Aan het einde van de opname krijgen cliënten een advies voor een passend vervolgtraject en eventueel een diagnose. De cliënten melden zich vrijwillig aan. Op de afdeling worden verschillende modules gegeven, er worden groepsgesprekken gevoerd en er wordt dagelijks gerapporteerd.

De vervolgbehandelingen binnen de afdelingen Herstel en Rehabilitatie en de Intensieve behandeling, bouwen cliënten binnen een geïntegreerde behandeling stapsgewijs meer verantwoordelijkheden op, met als einddoel resocialisatie. Waar de afdeling Herstel en Rehabilitatie heel erg naar buiten richt (sociale contacten, sport, (vrijwilligers)werk etc., is de afdeling Intensieve Behandeling meer intern gericht op de persoon.

Wat ga je bij ons doen?

Ben jij die stagiair die wij zoeken?

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed. Je kunt reageren tot en met 2 juni de knop 'solliciteer direct'.

Voor meer informatie over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met collega's van de afdeling Observatie & Diagnostiek via het algemeen nummer van de kliniek: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepswerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieEelde, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/social-work-major-zorg-3e4e-jaar-kliniek-vossenloo-volwassenen-afd-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.