Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG Zinn 28-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG Zinn 28-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Huidige: Eerst verantwoordelijk verzorgende IG | afdeling PG |

Eerst verantwoordelijk verzorgende IG | afdeling PG |

Aantal uur per week 28 - 32 uren per week

Het verschil maken voor onze bewoners? Kom werken bij ZINN!

Voor locatie in Haren, zoeken we een betrokken nieuwe collega voor onze PG-afdeling. Ben jij klaar om met enthousiasme en toewijding onze bewoners te ondersteunen?

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

  • 28 uur tot 32 uur per week;
  • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG ben jij de spil waarop ons zorgteam draait. Met jouw passie en toewijding maak je echt het verschil voor onze bewoners, hun familie/mantelzorgers en onze organisatie. Je bent ambitieus en laat geen kans onbenut om de zorgervaring van onze bewoners te verbeteren. Bovendien ben je een inspirerende kracht binnen ons team. Je neemt je collega's mee in de dagelijkse zorg en draagt bij aan een sfeer van samenwerking en vertrouwen. Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het welzijn van onze bewoners en streeft ernaar om altijd het beste van jezelf te geven.

Dankzij jouw inzet en toewijding kunnen we elke dag weer hoogwaardige zorg bieden en een positief verschil maken in het leven van onze bewoners.

En jij?

Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Flexibiliteit? Daar draai jij je hand niet voor om. Je bent bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Gastvrijheid zit in je bloed en je glimlach is je geheime wapen. Als een echte aanpakker ben je altijd bereid om te helpen. Je bent in het bezit van een diploma MBO-V of Verzorgende IG en een diploma EVV of bereid deze te behalen.

ZINN locatie

is een woonzorglocatie in Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren als een moderne en gemoedelijke locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Door het restaurant, het Grand Café en De Buurthuiskamers is er veel reuring. Daarnaast maakt de groene en landelijke omgeving tot een prachtige woonlocatie. Vanuit biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur -vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris (CAO VVT), afhankelijk van vooropleiding, leeftijd en ervaring, en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Veel vrijheid en flexibiliteit in je rooster. We denken graag met je mee over de mogelijkheden;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met leerprogramma's en opleidingen. Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren
  • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding;
  • En last but not least: de mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Roland de Leeuw, Leidinggevende Zorg, op telefoonnummer .

Wil je direct reageren? Solliciteer dan via de solliciteerknop. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEerstverantwoordelijk Verzorgende
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/eerst-verantwoordelijk-verzorgende-ig-afdeling-pg-de-dilgt

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.