Verpleegkundige Zinn 06-06-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verpleegkundige Zinn 06-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

    • Wat is er te doen bij ZINN?
    • Een goed idee of klacht?
    • Vrienden van ZINN
    • MagaZINN

Verpleegkundige | Thuiszorgteams in Groningen

Aantal uur per week 0 - 16 uur per week

Werkgebied Groningen

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Opleidingsniveau MBO

Vacaturenummer 297

ZINN Thuiszorg

Verpleegkundige | Thuiszorg

Wil jij samen met jouw collega's de beste zorg aan huis bieden? Kom dan werken bij ZINN!

De baan

Je gaat aan het werk binnen het thuiszorgteam Selwerd, thuiszorgteam De Vecht of thuiszorgteam Vinkhuizen in Groningen. Een team wordt ondersteund door een thuiszorgcoach. Bij ZINN Thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je komt cliënten met verschillende problematiek tegen zoals o.a. eenzaamheid, dementie, chronische ziektes en psychiatrische klachten. Je bent veel onderweg en bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. De routes zijn compact en op de fiets te doen. Binnen ZINN Thuiszorg werk je niet alleen! Je start gezamenlijk vanuit de thuiszorgpost. Onderweg heb je regelmatig contact met je collega's en na afloop van je dienst ontmoeten jullie elkaar op de teampost.

Taken van de verpleegkundige zijn onder andere: - Het uitvoeren van verpleeg- en medisch-technische handelingen; - Begeleiden van cliënten bij het verrichten van ADL+ HDL activiteiten en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten; - Feedback geven aan collega's en verstrekken van gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van de cliënten; - Je werkt in een multidisciplinair team.

En jij?

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 (MBO-V) of 5 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Ervaring in de ouderenzorg/thuiszorg is een pré. Je bent bereid om alle diensten te werken, ook het werken in achterwachtdiensten behoort tot de mogelijkheden. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN zoals neergelegd in de beleidsnotitie Welzijn Wonen en Zorg.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (max FWG 45, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan voor thuiszorgteam Selwerd en Vinkhuizen met Brendy Bouma, , op telefoonnummer en voor thuiszorgteam De Vecht met , , op telefoonnummer .

Reageren?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige Thuiszorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/verpleegkundige-thuiszorgteams-in-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.