Energie Specialist Syplon 25-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Energie Specialist Syplon 25-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Stage Energie-specialist

Ben jij op zoek naar afwisselende werkzaamheden, de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken en wil je ervaring op doen in een branche waarin de komende jaren ontzettend veel gaat gebeuren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging bij Syplon

De afdeling Energie van Syplon is op zoek naar een Energie specialist. Is het mogelijk om zonnepanelen op een gebouw te plaatsen? Wat moet een klant doen om een gebouw te verduurzamen? Waar komt dat hoge energieverbruik vandaan? Enkele voorbeelden van vraagstukken waar jij je tijdens jouw stage mee bezig zult houden. Van onderzoek op locatie tot het uitwerken van het adviesrapport en de presentatie aan de klant, alles komt aan bod.
Jij krijgt de ruimte om zelfstandig projecten op te pakken, ondersteund door ervaren projectleiders. Deze stage biedt jou een ideaal platform als je werkzaam wilt zijn in een branche die volop in de aandacht staat.

Het ideaalprofiel

Jij volgt momenteel een relevante opleiding MBO- of HBO, zoals, Built Environment, Bouwkunde of Installatie Techniek. Jij hebt interesse in energie en verduurzaming van gebouwen en wilt je hierin verdiepen en bekwamen. Jij kunt snel schakelen, durft verantwoordelijkheid te nemen en proactief te handelen. Het belangrijkste vinden wij dat jij van jouw stage een succes wilt maken. Wij helpen jou hier graag bij.

Wat biedt Syplon?

Syplon biedt een zeer uitdagende stage-omgeving met interessante projecten en opdrachtgevers. Onder begeleiding van ervaren en gemotiveerde projectleiders kun jij ervaring opdoen in ons werkveld. Jij krijgt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen tijdens jouw stage en zelfstandig projecten op te pakken. Jij komt terecht in een jong en gedreven team, waar je veel kan leren op het gebied van energie en advies. Uiteraard biedt Syplon een stagevergoeding en wellicht word jij na het afronden
van de stage onze nieuwe collega?!

Interesse in een carrière bij Syplon?

Wil jij werkzaam zijn in een branche waarin het werk voor het oprapen ligt en relevante werkervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op

Syplon: uw partner in huisvesting


Syplon b.v.
Kaskinenweg 2,
9723 JL Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Duurzaamheid
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.syplon.nl/vacature/stage-energie-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.