Ervaren recruiter Groningen Maandag 09-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Ervaren recruiter Groningen Maandag 09-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Recruiter bij Maandag® Groningen ben je veel meer dan alleen aan het recruiten naar de beste professionals (zo worden kandidaten binnen Maandag® genoemd). Naast het actief benaderen, ben je wanneer professionals bij ons in dienstkomen verantwoordelijk voor het hele HR vraagstuk dat hierbij komt kijken. Jij bent dus als Recruiter verantwoordelijk voor evaluatiegesprekken, ontwikkelings- en beoordelingsgesprekken maar ook verzuim en voortgangsgesprekken. Als Recruiter kun je sales combineren met HR!

wat bieden wij jou:

 • een toffe startweek geheel verzorg in Amsterdam;
 • Een aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling; (per maand individueel uitgekeerd)
 • Flexibel vakantieverlof; (je hoeft geen dagen met te tellen om aan het einde van het jaar nog even weg te gaan)
 • Veel opleidingsmogelijkheden binnen onze Maandag® Academy;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Toffe uitjes, vrijmibo's en de jaarlijkse Maandag® Talent Awards waar iedereen in black tie naartoe gaat!

Functie eisen

Als persoon heb je van nature een bepaalde winnaarsmentaliteit of je nou aan het werk bent of met vrienden een spelletje speelt winnen wil je altijd. Daarnaast zien we graag een stuk ondernemerschap terug in onze nieuwe collega om zo net dat gene te kunnen bereiken waar andere wellicht stoppen. Het is voor ons belangrijk dat iemand minimaal 32 uur per week beschikbaar is en in het bezit bent van een rijbewijs B.
 • Gedreven en ambitieus: jij wilt het beste uit jezelf halen;
 • Resultaatgericht: je zet door bij tegenslagen en blijft met energie werken aan jouw doelen;
 • Ondernemend: je hebt de drive om je te blijven ontwikkelen en vraagt actief naar feedback;
 • Proactief en initiatiefrijk: je gaat creatief om met veranderingen en zoekt proactief naar de samenwerking op met collega’s. 
Bij Maandag® kijken wij niet naar opleidingen maar kijken we naar wie ben jij als persoon. Natuurlijk is het voor ons wel belangrijk dat onze collega’s met klanten, professionals en interne collega’s kunnen schakelen en daarom werken wij tijdens ons sollicitatieproces met een assessment op hbo-niveau. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ervaren recruiter Groningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRecruiter
Indicatie salaris (min – max]2800 – 3300
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensiris.nieuwhof@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212164?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.