Financieel Administratief Medewerker Segafredo Zanetti Nederland 30-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Financieel Administratief Medewerker Segafredo Zanetti Nederland 30-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij op zoek naar een stimulerende omgeving waar je jouw passie voor financiën kunt combineren met de heerlijke geur van vers gebrande koffiebonen? Zoek dan niet verder! Koffiebranderij Tiktak/Segafredo B.V. is op zoek naar een gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons enthousiaste team te versterken.

Over Ons:
Bij Koffiebranderij Tiktak/Segafredo B.V. staat één ding centraal: onze passie voor koffie & thee. Al meer dan 150 jaar hebben we ons gewijd aan het branden en leveren van de allerbeste koffiebonen aan onze gewaardeerde klanten. Als een vooraanstaande koffiebranderij, opererend binnen een wereldwijd concern, zijn we trots op onze twee absolute A-merken: het bekende Hollandse merk Tiktak en het van oorsprong Italiaanse Segafredo Zanetti.

Onze merken, Tiktak en Segafredo, zijn synoniem geworden met kwaliteit en smaak. We streven er voortdurend naar om onze producten en diensten te verbeteren, zodat we onze klanten keer op keer kunnen verrassen en tevredenstellen. Met onze rijke geschiedenis en een toekomstgerichte blik blijven we innoveren en excelleren in alles wat we doen. Want voor ons draait alles om één ding: het bieden van de perfecte kop koffie of thee, elke keer weer.

Word jij onze financiële held?

We zoeken een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken! Als essentieel onderdeel van ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken die de ruggengraat van onze organisatie vormen.

Wat ga je doen:

 • Factuurmagiër: Jij bent de goochelaar die inkomende en uitgaande facturen jongleert als een pro. Met precisie en zorg, zorg je ervoor dat alle financiële transacties vlekkeloos worden verwerkt.

 • Master of Money: Betalingen bijhouden? Geen probleem! Je houdt een scherp oog op alle betalingen om ervoor te zorgen dat onze financiën in topvorm blijven.

 • Rapportage Rockstar: Met jou aan boord, maken we gegarandeerd indruk met onze financiële rapporten. Balansen, winst- en verliesrekeningen, cashflowoverzichten - je draait je hand er niet voor om.

 • Budgetvirtuoos: Samen met ons team werk je aan het opstellen van budgetplannen die ons op koers houden voor succes. Met jouw analytische geest en strategisch inzicht, zijn we klaar om de toekomst tegemoet te gaan.

 • Teamspeler extraordinaire: Je werkt nauw samen met alle afdelingen binnen ons bedrijf om ervoor te zorgen dat onze financiële processen soepel verlopen. Samen zijn we een onverslaanbaar team!

Wij bieden:

 • Een hechte club collega's

 • Een salaris tussen €2350-€3500 per maand bruto, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.

 • Mogelijkheid om je eigen stempel te drukken en creatieve inbreng te hebben;

 • Werken met een internationaal team

 • Uitstekende secundair arbeidsvoorwaarden, waaronder een riante pensioenregeling.

 • Veel ruimte voor persoonlijke groei zoals trainingen en opleidingen.

Dit verwachten wij van jou:

 • Een afgeronde opleiding (financiële) administratie van minimaal MBO 4-niveau

 • Ervaring met administratieve werkzaamheden

 • Ervaring met Microsoft Excel

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Een proactieve houding en bereidheid om, wanneer nodig, een stapje extra te zetten

Nog niet overtuigd? Lees hieronder hoe een dag bij ons eruit kan zien

Elke dag als Financieel Administratief Medewerker brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, en er is nooit een standaard dagindeling. Je hebt de vrijheid om je eigen tijdsindeling te beheren en te bepalen welke taken prioriteit hebben op een bepaald moment.

Of het nu gaat om het afhandelen van dringende betalingen, het opstellen van cruciale financiële rapporten of het assisteren bij belangrijke budgetbesprekingen, jij bent de regisseur van je eigen dag. Met flexibiliteit en veerkracht navigeer je moeiteloos door de dynamische wereld van financiën, altijd klaar om te reageren op veranderende omstandigheden en prioriteiten.

Dus, terwijl je geniet van de vrijheid om je dag naar eigen inzicht vorm te geven, weet je dat je altijd kunt rekenen op de ondersteuning van je team en de waardering voor je toewijding en inzet.

Hoe te solliciteren: Denk je dat jij de perfecte match bent voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2350 – 2350
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://segafredo.nl/financieel-administratief-medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.