Front end Developer Kyano Digital 02-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Front end Developer Kyano Digital 02-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Front end developer

Groningen

32/40uur per week

Locatie

Groningen

Aantal uur / periode

32/40uur per week

Over de functie

Als lid van ons development team werk je nauw samen met onze designers om interactieve designs te bouwen in frameworks zoals Bootstrap. Onze designs zijn altijd gericht op de gebruiker en ontworpen met responsive design in gedachten.

Je bent betrokken bij lopende projecten, waarbij geen dag hetzelfde is en de taken divers zijn. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het verwerken van ontwerpen in frameworks zoals Bootstrap. Daarnaast zul je veel werken in WordPress en gebruik maken van HTML, CSS/SCSS en Javascript. Je krijgt volop de kans om actief mee te denken over de optimale inrichting van websites en werkt nauw samen met ons team van developers en designers om hoogwaardige producten te ontwikkelen voor ons klantenbestand.

Als webdeveloper bij ons denk je mee met het ontwikkelen van aantrekkelijke designs voor websites en kun je deze designs vervolgens vertalen naar volledig functionele webpagina's. Je bent ook een waardevol onderdeel van de lopende projecten, waarbij je bijdraagt aan het succes van het team.

Jouw profiel

Je bent bekend met het werken in WordPress en hebt ervaring met het werken in frameworks zoals Bootstrap. Bovendien heb je gewerkt met grafische programma's zoals Illustrator, Photoshop en XD, waardoor je vertrouwd bent met het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe uitdagingen en houdt je je graag bezig met zelfverbetering. Het is een pluspunt als je bekend bent met responsive design, waardoor ontwerpen optimaal worden weergegeven op verschillende apparaten. Ten slotte ben je in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken, wat bijdraagt aan efficiëntie en het behalen van resultaten.

Ons aanbod

Bij Kyano Digital kun je rekenen op afwisselende werkzaamheden in diverse projecten. Je krijgt een eigen werkplek met een beeldscherm en hebt de flexibiliteit om je werktijden aan te passen. Daarnaast geniet je samen met het team van een uitgebreide lunch en heerst er een goede werksfeer, waar regelmatig gezellige uitjes bij horen.

Informatie

Kyano Digital is een IT bureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, optimaliseren en actualiseren van websites en applicaties voor bedrijven die willen groeien of een stabiel succes willen behouden.

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Geef je carrière een boost en vergroot je kansen door op de knop aan de zijkant te klikken en direct te solliciteren!

Zie jij een baan als 'Front end developer' wel zitten?

Solliciteer dan door naar de onderstaande email te mailen.

Solliciteren Kyano Digital

Contact opnemen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront-end Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kyano.digital/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.