Developer E-TALES B.V.;DDM Internet & Organisatie;mag-extension.com 04-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Developer E-TALES B.V.;DDM Internet & Organisatie;mag-extension.com 04-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Job offer

Medior Full Stack Developer

Leuk om te zien dat je geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt.

 • Fulltime
 • On location
 • Medior

De Functie

Wij zijn op zoek naar een Developer voor ons team, met 1 tot 3 jaar ervaring, die niet alleen enthousiast is over het bouwen van applicaties, maar ook over het opbouwen van een nog professionelere ontwikkelorganisatie. Als Developer ben je onderdeel van een enthousiast team, werk je samen aan grote projecten waarbij je actief input levert om te optimaliseren, maar ben je ook in staat om kleinere issues zelf op te lossen. Het gaat niet alleen om programmeren, maar om de ideeën en de toegevoegde waarde die je brengt en het eindresultaat waar je energie van krijgt.

Het Bedrijf

Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega's in een gezonde mix van projectmanagement, ontwerp en gesegmenteerde ontwikkelvaardigheden. We richten ons op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen zeker niet andere creatieve online of softwareprojecten. Zo werken we naast het ontwikkelen van applicaties voor e-commerce ook aan het toepassen van diverse complexe AI- en Machine Learning-concepten en bouwen we een nieuw platform voor de woningmarkt.

Technologie

Dit is een Full-Stack positie met de nadruk op back-end ontwikkeling. Met jouw ervaring als Full-Stack ontwikkelaar doe je er alles aan om een intuïtieve, gebruiksvriendelijke en flexibele applicatie te leveren voor onze klanten. Ervaring met Magento is een pré.

Je gebruikt de nieuwste technieken en kunt werken met Docker, Linux, Git/Gitlab en CI/CD. Daarnaast beheers je verschillende programmeertalen zoals PHP, JavaScript (bijv. React/Knockout etc.), C++ of Python en ben je flexibel in het inzetten hiervan.

Aanbod

Zie jij jezelf in de hierboven beschreven rol? Dan bieden wij jou graag een uitstekend salaris en een prettige werkplek in een superleuk team.

Wij bieden je ook goede secundaire voorwaarden, zoals:

 • Openbaar vervoer / reiskostenvergoeding
 • Een MacBook Pro (of laptop naar keuze)
 • Opleidingen en conferenties
 • Een collectieve pensioenregeling
 • Regelmatig leuke uitjes en excursies
 • Een fijne werkplek in Groningen
 • Salarisindicatie €2750 - €4000 afhankelijk van je werkervaring

Interesse?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar ter attentie van . Wil je bellen of videobellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan contact op via en vraag naar Leontien.

Kieler bocht 3

9723ja Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFull Stack Developer
Indicatie salaris (min – max]2750 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.e-tales.nl/vacatures/medior-full-stack-developer-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.