Gastvrouwen Omroeporganisatie Groningen 11-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Gastvrouwen Omroeporganisatie Groningen 11-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

NNCZ zoekt dringend naar gastvrouwen en -heren om ouderenzorg overeind te houden

Woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren (Foto: Bram Koster)

Zorgorganisatie NNCZ, die binnen de gemeente Groningen onder andere woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren beheert, is dringend op zoek naar gastheren en dames.

Volgens Roeli Mossel, bestuurder van de NNCZ, is de druk op het personeel binnen de instelling opnieuw flink toegenomen door een toenemend aantal coronabesmettingen. Dit terwijl er al grote vermoeidheid heerste onder personeel, zowel door de pandemie als een gebrek aan personeel.

"Wij doen een oproep aan alle buurt- en dorpsgenoten",aldus Mossel. "Samen met de bestaande vrijwilligers proberen we met buurtgenoten een rooster te maken om tussen 10.00 uur in de ochtend en 20.00 uur in de avond, 7 dagen in de week, een gastheer of gastvrouw te hebben. We zijn dringend op zoek naar 'tijdelijke' gastheren en -vrouwen, die helpen bij het opvolgen van de coronamaatregelen voor bewoners, medewerkers en bezoekers, een praatje maken met bewoners, verwennen van professionals (zodat zij het langer volhouden) en mogelijk andere betekenisvolle zaken horen bij de werkzaamheden.

"

Mensen die mee willen helpen, kunnen onder vermelding van het project Buurt helpt Zorg contact opnemen met NNCZ via het e-mailadres of via een woonzorgcentrum in de buurt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oogtv.nl/2021/11/nncz-zoekt-dringend-naar-gastvrouwen-en-heren-om-ouderenzorg-overeind-te-houden/amp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.