Gespecialiseerde Collega Logopedisch Centrum Noord 29-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Gespecialiseerde Collega Logopedisch Centrum Noord 29-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wil jij aan de slag als logopedist in Groningen of Assen? Help jij graag mensen - van jong tot oud - bij logopedische problemen en ben je hierin creatief en vernieuwend. Ben je klantvriendelijk, zelfstandig en toon je graag initiatief? Lees dan vooral verder.

Diverse baan in een team met ervaren collega's

Door toenemende werkzaamheden en zwangerschapsvervanging zoeken wij enthousiaste logopedisten die ons team komen versterken op onze locaties in Groningen en Assen. We bieden je een diverse baan in een team met ervaren en gespecialiseerde collega's.

We hebben een vacature voor minimaal 2 dagen per week in Groningen. Voor onze locaties in Assen zoeken we een collega voor zwangerschapsvervanging (met zicht op vaste uren) voor 3 dagen per week. Hiervoor is het fijn dat je ervaring hebt of affiniteit met moeilijk lerende kinderen, kinderen met autisme en kinderen met een ontwikkelingsachterstand/downsyndroom. Het aantal uren, dagen en locaties bepalen we in overleg met jou.

Dit biedt Logopedisch Centrum Noord jou!

  • Een fijne werkplek met een gezellig team
  • Direct een vast contract
  • Goede verdiensten
  • Goede pensioenvoorziening
  • Mogelijkheden voor bijscholing
  • Vergoeding lidmaatschap NVLF
  • Een passend inwerktraject
  • Goede ondersteuning

Zullen we kennismaken?

Op dinsdag 11 juni ben je van harte welkom om met ons kennis te maken. We ontmoeten je graag in onze praktijk in Lewenborg, Kajuit 438c in Groningen. Vooraf een brief sturen is niet nodig. Wel ontvangen we graag vooraf je cv via de mail. Je kunt je cv mailen naar : . Wil je liever op een ander dag afspreken dan 11 juni? Bel dan met voor het maken van een afspraak: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogopedist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://logopedischcentrum.nl/wij-zoeken-nieuwe-collegas/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.