HBO-verpleegkundige - Asielzoekers Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. HBO-verpleegkundige – Asielzoekers Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als HBO-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van medische vragen van patiënten. Je helpt mensen die uit een moeilijke situatie komen bij hun eerstelijns zorgvraag. Jouw werk is letterlijk van levensbelang! Je staat patiënten, veelal asielzoekers, telefonisch bij als het gaat om medische klachten. Jij stelt telefonische de juiste urgentie vast van de zorgvraag en schakelt passende zorg in. Het is mogelijk om gebruik te maken van een tolk om de zorgvraag zo helder mogelijk te krijgen en op de best mogelijke manier te kunnen schakelen. Het werk is uitdagend en dankbaar. Dit komt, omdat jij met een complexe doelgroep aan het werk bent. Elke dag is weer anders, leerzaam en dat met de aanwezigheid van gezellige en kundige collega's.

Functie eisen

Lijkt het jou leuk om via Maandag® aan de slag te gaan als HBO-verpleegkundige en ben jij in het bezit bent van een afgeronde bachelor opleiding en ben bij in het bezit van een BIG-registratie? Kom dan gerust een keer langs.

Wanneer jij met Maandag® in gesprek gaat, zal het volgende besproken worden:

  • werkuren: minimaal 24 uur;
  • de mogelijkheid tot een vast contract;
  • het salaris op basis van de CAO Huisartsenzorg en jouw werkervaring: € 2.721,11 - € 4.045,56;
  • ORT volgens de CAO Huisartsenzorg;
  • Hybride werken;
  • ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door aandacht en coaching.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever biedt innovatieve, eerstelijnszorg voor asielzoekers, patiënten van huisartsenpraktijken en aan de krijgsmacht. Zij bieden 24/7 huisartsenzorg via telefonie, chat en beeldbellen. Er wordt gewerkt met een jong en divers team van meer dan 250 (zorg)professionals met de insteek om goede eerstelijnszorg te bieden: nu en in de toekomst. Er wordt gewerkt in een informele sfeer. De opdrachtgever is volop in beweging, waardoor jij jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Jij gaat het een gezellige werkplek vinden waar een multicultureel en hecht team aanwezig is.

Er wordt gekeken naar ieders kwaliteiten en er worden volop mogelijkheden aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen en om door te groeien.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HBO-verpleegkundige - Asielzoekers die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHbo Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2721 – 4046
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108206551?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.