Helpende Stichting Dignis 28-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Helpende Stichting Dignis 28-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Helpende (Plus)

Annen

Geplaatst op 27 mei 2024

- Locatie: Holthuys, Annen - Uren: 16 uur tot 20 uur - Salaris: € 2.264,72- € 2938,60 - Dienstverband: Vast contract

Jouw toekomstige collega over het team

Jenny, verpleegkundige:
In 't Holthuys werken we met een klein en hecht team van 9 collega's. We zijn met 1 verpleegkundige, 1 helpende en verder is iedereen verzorgende IG. Ook is er voor een aantal dagen een kwaliteitsverpleegkundige aanwezig op locatie. De kwaliteit van zorg staat bij ons team hoog in het vaandel. We werken hard, maar hebben ook oog voor elkaar.

"

Als helpende (plus) somatiek

werk je op een gemoedelijke locatie met een klein en gezellig team;
krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelingen middels extra taken of het volgen van een opleiding;
heb je veel afwisseling door de verschillende bewoners met ieder een eigen zorgzwaarte;
kun je echt een band opbouwen met de bewoners, goede gesprekken voeren en weten de bewoners wat ze aan jou hebben (en andersom).

Daarom is Dignis de plek voor jou

't Holthuys in Annen is een verzorgingshuis waar ongeveer 35 bewoners verblijven. De bewoners hebben ieder een eigen appartement. Ze eten gezamenlijk en vinden het fijn om buiten bij de ingang al het komen en gaan te observeren en te groeten.
Veelal kampen deze bewoners met lichamelijke achteruitgang, waarbij af en toe psychogeriatrische klachten voorkomen. Iedere bewoner heeft een eigen zorgzwaarte, wat veel afwisseling biedt tijdens de diensten. Zo heeft de ene bewoner complexe zorg nodig en dient de andere bewoner alleen aangestuurd te worden in dagelijkse handelingen. In het belang van de bewoners en collega's wordt er constant gewerkt aan efficiënter te werken, mee te gaan met de tijd (digitalisering) en voor iedere medewerkers een goede werk - en privé balans te behouden.

Zo maak jij het verschil

Jij weet natuurlijk als geen ander wat het werk inhoudt. We zetten het voor de zekerheid nog even op een rijtje:
• De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij huishoudelijke taken en ADL-activiteiten. Ook stimuleer je ze hierbij in hun zelfredzaamheid.
• Het verrichten van verpleegtechnische handelingen (indien bevoegd en bekwaam).
• Bij het signaleren van bijzonderheden m.b.t. de gezondheid, het welzijn en de leefomgeving koppel je dit terug aan de collega's en rapporteert in het zorgplan.
• Zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
• Assisteren en ondersteunen bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt.

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de bewoner. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:
• Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.264,72 tot maximaal € 2938,60 bij een 36-urige werkweek. Als helpende wordt je ingeschaald in FWG 25, helpende plus in FWG30.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
• Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
• Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
• 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
• Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
• Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de bewoners en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de bewoners verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de bewoner: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Tegelijkertijd heb jij een verantwoordelijkheidsgevoel voor de bewoners én jouw eigen expertise. Ook denk jij graag mee in de ontwikkelingen binnen ons team en deins jij niet terug om jou mening te geven. Wil je meer verantwoordelijkheden of taken? Dan denken we graag met je mee.

Verder heb je:
• een diploma Helpende Zorg & Welzijn, eventueel aangevuld met een keuzemodule Helpende Plus en afgerond met een mbo-certificaat.
• kennis van somatische aandoeningen en cognitieve problematiek waaruit bepaald gedrag naar voren komt.
• een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink en de kosten worden vergoed.
• de bereidheid en flexibiliteit om alle diensten te draaien.

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 16 juni 2024. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op.
Wil je eerst meer weten of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met via . Tot snel!

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2264 – 2264
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAnnen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/helpende-plus-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.