Hoofd Techniek Hanzevast 22-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Hoofd Techniek Hanzevast 22-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Hanzevast Real Estate

 • Over Hanzevast Real Estate
Diensten
 • Beheer voor particulieren en bedrijven
Hanzevast Shipping
 • Over Hanzevast Shipping

Hoofd Techniek

WORD JIJ ONZE NIEUWE HOOFD TECHNIEK?

BEDRIJFSPROFIEL

Hanzevast is al ruim 28 jaar succesvol in het initiëren en beheren van vastgoed- en scheepvaartbeleggingsfondsen. Sinds oprichting heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen en is in 31 scheepsfondsen ca. €600 miljoen geïnvesteerd. Strategie en beleid zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars en de wereld om hen heen.

Hanzevast Real Estate investeert internationaal in kansrijke vastgoedobjecten, met name in Nederland en Duitsland en verzorgd tevens het vastgoedbeheer. De huidige portefeuille bestaat uit commercieel-, en residentieel vastgoed. De beheerorganisatie is verantwoordelijk voor het financieel, technisch en commercieel management van het vastgoed en het onderhouden van de relatie met huurders en partners.

Hanzevast Shipping is de rederij opgericht in 2002 verantwoordelijk voor het financieel, commercieel en technisch management van de schepen in de Hanzevast beleggingsfondsen.

Hanzevast is een dynamische onderneming met korte lijnen, waar professionaliteit en integriteit centraal staan. Duurzaamheid, klanttevredenheid, integriteit en gemotiveerde medewerkers zijn sinds de oprichting van Hanzevast in 1995 onderdeel van de kernwaarden van het bedrijf.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

In het kader van het uitbreiden van ons technisch beheer voor derden, zijn wij op zoek naar een Hoofd Techniek die samen met ons de beheerportefeuille verder wil laten groeien.

Jij bent meewerkend voorman. Met jouw technische expertise zorg jij ervoor dat ons commercieel en residentieel vastgoed in top conditie verkeerd. Je drijft de verduurzaming van onze portefeuille, lost storingen op, coördineert (ver)bouwprojecten en zorgt ervoor dat werkzaamheden kwalitatief op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Jij bent kostenbewust en beheerst de kunst van het onderhandelen. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor zowel onze nationale en internationale huurders als onze leveranciers en partners.

In de praktijk betekent dit dat jij:

- verantwoordelijk bent voor alle aspecten van het technisch management van onze commercieel en residentieel vastgoedportefeuille en de staat van onderhoud hiervan;
- de verduurzaming van onze portefeuille aandrijft, (ver)bouwprojecten en renovaties voorbereidt en begeleidt;
- de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden bewaakt en ervoor zorgt dat de panden voldoen aan geldende regelgeving en veiligheidsnormen;
- nauw betrokken bent bij de bedrijfsvoering en samenwerkt met het management team.

VEREISTEN

Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren zijn wij van mening dat de ideale kandidaat de volgende kwalificaties, ervaring en vaardigheden bezit:

 • Je bezit een grote mate aan zelfstandigheid en hebt een hands-on mentaliteit
 • Jij hebt een proactieve, klantgerichte houding en groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij bent ijverig en kostenbewust en werkt graag samen - met collega's maar ook met onze huurders, leveranciers en partners
 • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.
 • De volgende competenties zijn op jou van toepassing: integer, intelligent, ijverig, positieve energie, effectief, geïnteresseerd, robuust, groot verantwoordelijkheidsgevoel, kostenbewust en hands-on
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond
Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!

WIJ BIEDEN

- Een uitdagende, internationale en veelzijdige baan.
- Een functie, waarin dagelijks een beroep wordt gedaan op zowel jouw technische expertise als jouw teamgeest.
- De mogelijkheid om verduurzaming binnen de vastgoedsector aan te drijven en onderdeel te zijn van een professionele beheerorganisatie met goede naam en groeiambitie.
- Vlakke hiërarchieën, snelle besluitvorming en een resultaatgerichte manier van werken.
- Een enthousiast team van collega's, team events en actieve personeelsvereniging.
- Een kantoor in het centrum van Groningen in een prachtig monumentaal pand aan de gracht.
- Een marktconform salaris en een vaste aanstelling (na proeftijd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Altijd op de hoogte met de Hanzevast nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de vastgoed- en scheepvaartmarkt en de nieuwste investeringsmogelijkheden? Schrijft u zich dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVastgoedmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hanzevast.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.