Traffic Manager TKP Pensioen 01-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Traffic Manager TKP Pensioen 01-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Neem contact op met Careerguide

Traffic Manager

Mailingen coördineren, communicatieprojecten plannen, vormgevers aansturen en de voortgang bewaken. Hoe gevarieerder, hoe beter! Als energieke trafficmanager ligt de stap naar TKP dan ook helemaal in jouw straatje. Je gaat de overgang naar een nieuw pensioenstelsel meemaken, waarin jij de grote stroom pensioencommunicatie in goede banen leidt. Zie jij jezelf groeien in het communicatievak? Houd je makkelijk overzicht? En krijg je graag dingen voor elkaar? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Organisatie TKP Pensioen

Locatie Groningen

Salaris € 3.200 - € 4.500 per maand

Gepubliceerd op 01-05-2024

Goed voor elkaar

Traffic manager

 • Je leidt communicatieprojecten in goede banen
 • Je coördineert, plant, brieft, monitort en haalt deadlines
 • Je spart met en leert van 45 bevlogen communicatie-experts

Mailingen coördineren, communicatieprojecten plannen, vormgevers aansturen en de voortgang bewaken. Hoe gevarieerder, hoe beter! Als energieke trafficmanager ligt de stap naar TKP dan ook helemaal in jouw straatje. Je gaat de overgang naar een nieuw pensioenstelsel meemaken, waarin jij de grote stroom pensioencommunicatie in goede banen leidt. Zie jij jezelf groeien in het communicatievak? Houd je makkelijk overzicht? En krijg je graag dingen voor elkaar? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Jouw rol als trafficmanager

Wij maken pensioen easy . Daarvoor zetten we intuïtieve websites, duidelijke brieven en aansprekende campagnes in. Als trafficmanager voer jij de regie op alle communicatie-uitingen voor een van onze klanten: BPL Pensioen, een van de grootste pensioenfondsen van Nederland. Samen met het multidisciplinaire team waarin je werkt - een soort communicatiebureau - zorg jij ervoor dat deelnemers en werkgevers de juiste pensioencommunicatie krijgen op het juiste moment. Daarbij sta je niet alleen: je spart en werkt nauw samen met je naaste collega's en bouwt op de expertise van de 45 specialisten op de afdeling.

Dit ga je doen als trafficmanager bij TKP

 • Je begeleidt en coördineert (digitale) mailingen en campagnes van a tot z
 • Je maakt, coördineert en bewaakt de planning van de communicatie-uitingen
 • Je haalt deadlines en beweegt anderen dat ook te doen
 • Je controleert de kwaliteit van uitingen qua tekst, vorm en beeld
 • Je huurt externe vormgevers, schrijvers en fotografen in en stuurt ze aan

Dit ben jij

Mooi als je ook dit meebrengt:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, liefst in communicatie
 • Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring, bijvoorbeeld als bureau- of projectmanager
 • Ervaring met het werken met plannings- en workflow-tools

Niet alle vinkjes gezet, maar wel enthousiast? Ook dan zien we je reactie graag verschijnen.

Hier ga je werken

Je gaat werken op de afdeling Pensioencommunicatie, waar we met zo'n 45 collega's de communicatie voor 16 (middel)grote pensioenfondsen verzorgen - op strategisch en uitvoerend niveau. Ons doel: pensioen tot leven brengen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waarin je samenwerkt met collega's die zich bezighouden met bijvoorbeeld contentcreatie en digitale mailingen. Zo informeren en activeren we bijna 4 miljoen mensen: van notarissen en ICT'ers tot postbodes en hoveniers.

Werken bij TKP

Voor een goed pensioen vertrouwen zo'n 4 miljoen Nederlanders op ons. Vertrouwen dat wij verdienen door pensioen eenvoudig te maken. Dat doen we door samen met ruim 1.000 betrokken collega's én met onze klanten - 16 pensioenuitvoerders - te werken aan klantgerichte en betrouwbare dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. We hebben stevige ambities. Tegelijk zorgen we goed voor elkaar. En kun je zijn wie je bent. Bij ons krijg je een fijne werkomgeving met veel vrijheid en vertrouwen.

Waarom TKP?

 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit - van workshops en intervisie tot online academy
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel

Fijne voorwaarden

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.200 en maximaal € 4.500 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je een 13e maand, 8% vakantietoeslag en jaarlijks een salarisverhoging van 3% (zolang je ruimte hebt in je schaal). Je valt onder de cao van onze moeder a.s.r., krijgt 200 vakantie-uren per jaar, een NS-Business Card of kilometervergoeding én profiteert van een erg goede pensioenregeling. Bij TKP werken we deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn. Behoefte aan meer vrije tijd, voor bijvoorbeeld je eigen onderneming of vrijwilligerswerk? Dan kun je eens per 5 jaar een deels betaalde sabbatical opnemen.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct. Binnen 2 weken krijg je een reactie van ons. Meer weten over de inhoud? Bel of mail , , via of . Meer weten over de procedure? Bel onze recruiters Jolanda Postma via of Judith Krijgsman via . Of mail ze via .

Goed om te weten:

 • benieuwd of TKP bij jou past? Kom dan eens kennis maken met onze communicatiecollega's
 • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf
'Je vindt bij ons veel afwisseling, veel mogelijkheden én veel vrijheid om pensioencommunicatie naar een hoger niveau te tillen. En jezelf natuurlijk ook' Auteur: Frouke van Laar

Solliciteren

Graag ontvangt TKP Pensioen je sollicitatie voor de functie van Traffic Manager in Groningen via de sollicitatiebutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]3200 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeentefinancials.nl/vacature/traffic-manager-groningen-tkp-pensioen-52tznsliw8xpr04r

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.