Huismeester Stichting de Reensche Compagnie 05-10-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Huismeester Stichting de Reensche Compagnie 05-10-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

06 oktober 2023

Vacature: Ben jij voor onze huurders het handige aanspreekpunt met altijd een schroevendraaier op zak?

In de functie van technisch medewerker-huismeester bij De Reensche Compagnie is geen enkele klus jou te veel gevraagd. Je ziet het als jouw persoonlijke missie om de woningen van De Reensche Compagnie en de bijbehorende voorzieningen veilig, leefbaar en actueel te houden. Je weet van aanpakken, je hebt technisch inzicht en oog voor duurzaam onderhoud. Ben jij voor onze huurders het handige aanspreekpunt met altijd een schroevendraaier op zak?

Jouw nieuwe baan:
Samen met het en de Verhuurmakelaar verzorg je alle zaken die bijdragen aan het beheren en zo snel mogelijk opnieuw verhuren van een woning volgens de voorgeschreven richtlijnen. Voor de huurders ben jij het aanspreekpunt voor kleine reparatie en onderhoudsverzoeken. Je lost niet alleen op, je denkt ook met hen mee en je bent scherp op een nette afronding van zaken. Voor gecontracteerde onderhoudsbedrijven ben jij de contactpersoon en zorg je ervoor dat alles volgens afspraak verloopt. Wanneer een woning wordt opgeleverd, voer je controles uit. Tenslotte is het een pré dat je de kennis en ervaring bezit om kleine onderhoudsklussen zelf uit te voeren volgens de geldende NEN normen.

Een typische werkdag kan zijn…
Gisteren heb je de planning doorgenomen met , . Er zijn nog een paar nieuwe verzoeken binnengekomen. Jullie overleggen samen wat spoed heeft, hoeveel tijd het in beslag neemt en wanneer er ruimte is om dat te doen. Je neemt contact op met de bewoners om een afspraak voor later in de week te maken. Na de koffie word je bij nr. 172 verwacht om naar de balkondeur te kijken omdat die niet goed sluit. Terwijl je daar bezig bent en een kop koffie (met een koekje) krijgt aangeboden, belt of je gelijk door wilt lopen naar nr. 193 omdat de wasbak verstopt lijkt te zijn. Geen probleem, je lost het direct op en checkt gelijkt bij de buurvrouw of alles naar wens als je haar tegenkomt in de hal. In de hal merk je op dat er wat vuil is blijven liggen, terwijl de schoonmaak al geweest moet zijn. Vreemd. Je belt ze direct even. Na de lunch help je de vrijwilligers om de grote zaal klaar te zetten voor een centrale bijeenkomst in de middag. Ook geef je terugkoppeling aan en werk je de planning bij, er kunnen immers wat taken worden afgestreept. Goed bezig! Nog even gauw met de bedrijfsbus naar de andere locatie en met Hoofd Facilitair de groen voorziening beoordelen en de werkdag zit er alweer op.

Wat kun je van ons verwachten?
- Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan;
- Functie met minimaal 32 en maximaal 36 uur per week
- De functie is ingeschaald in functiefamilie II, schaal E, vanaf € 2691,- € 3202,- bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek volgens CAO Woondiensten.

Enthousiast en direct aan de slag met het updaten van jouw CV? Bespaar je de moeite!
We nodigen je direct uit om een kop koffie te komen drinken zodat we met je kennis kunnen maken.

Bel voor meer informatie naar of mail naar .

---

Over De Reensche Compagnie
De Reensche Compagnie is een woningstichting die woningruimten aanbiedt aan senioren in het stadshart van Hoogezand. In totaal zijn er 180 appartementen in de sociale sector, 76 appartementen in de vrije sector, 8 kantoorruimtes en 22 garageboxen. Dit is verdeeld over drie locaties: de Van der Duyn van Maasdamweg en de Tak van Poortvlietstraat (sociale sector) en in ons complex Atlantaborg aan de Kerkstraat in Hoogezand (vrije sector).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]2691 – 2691
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.reenschecompagnie.nl/laatste-nieuws/130/huismeester-met-gouden-handjes-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.