Maatje Kwartier Zorg & Welzijn 28-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Maatje Kwartier Zorg & Welzijn 28-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Maatje voor zwemmen - De Gilde Muntendam

Extra informatie

Gegevens van de organisatie

Organisatie

E:

T:

A: Julianaplein 1, 9649BX Muntendam

Bewoners van De Zijlen hebben elk hun eigen hobby's en interesses. Het is heel leuk als zij daarin begeleid kunnen worden door een vrijwilliger die met hen meegaat om te zwemmen. De bewoners van de Zijlen; locatie De Gilde, vinden het erg leuk als u hun maatje wilt zijn.

Wij gaan elke donderdag met een x aantal cliënten van ons zwemmen. Hierbij gaan er ook cliënten mee die niet zelfstandig kunnen zwemmen. Om ook deze mensen een kans te geven zouden we hulp van vrijwilligers goed kunnen gebruiken. Deze zouden we dan willen inzetten om samen met de cliënt in het water ontspanning te bied(drijven/ervaren). Natuurlijk onder supervisie van begeleiders.

Vaardigheden en kwaliteiten

Geduld en stevig in de schoenen staan. Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, betrouwbaar en er kunnen zijn voor de ander.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Het werken met mensen met een verstandelijke beperking biedt veel voldoening, en als het je ligt, zul je net zoveel genieten van de activiteit als je "maatje". Je hebt altijd een proefperiode om te bekijken of dit werk iets voor u is en krijgt begeleiding van de organisatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/maatje-voor-fietsen-zwemmen-wandelen-winkelen-of-een-andere-hobby-de-zijlen-muntendam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.