ICT-Professional Zorg Dichtbij 05-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. ICT-Professional Zorg Dichtbij 05-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Geplaatst op 5 juni 2024

Voor onze dynamische zorgcoöperatie zoeken wij een ervaren ICT-professional met allround kennis van ICT-systemen. Het zorglandschap verandert continu, dus als ICT-professional bij Dichtbij ben je altijd aan het innoveren. Jij houdt je bezig met het efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger maken van de werkprocessen, zowel voor je collega's als onze leden en cliënten. Zo help je de algehele kwaliteit van zorg te verbeteren.

Coöperatie Dichtbij in het kort

Coöperatie Dichtbij is een zorgaanbieder en maakt veilig thuis blijven wonen, leven en sterven mogelijk in Noord- en Oost-Nederland. De zorg en begeleiding leveren wij met zzp'ers en zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en de eigenaren van de coöperatie. Doordat alle leden marge afdragen, ontstaat een gezamenlijk budget, waarvan o.a. een bestuur en een centraal kantoor worden bekostigd. Het bestuur en kantoor borgen, faciliteren en organiseren diverse zaken voor de leden. Denk aan relatie- en contractmanagement, kwaliteit, cliëntadministratie en declaratie van zorg. Op deze manier kunnen onze leden zich richten op hun kernactiviteit: goede zorg en begeleiding leveren.

De Dichtbij-werkers

Werk je voor Coöperatie Dichtbij? Dan ben je een Dichtbij-werker. Zo noemen wij de medewerkers en zzp'ers van kantoor. Het team bestaat uit ongeveer 40 personen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, met een dependance in Almelo. Benieuwd naar de gezichten achter onze coöperatie? Bekijk dan onze teampagina .
De Dichtbij-werkers hebben enerzijds de taak om coöperatieleden zo goed mogelijk van dienst te zijn, anderzijds moeten ze ook de kwaliteit bewaken.

Wat ga je doen als senior ICT-professional?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de ICT-inrichting binnen Coöperatie Dichtbij. Je ondersteunt zowel het centrale kantoor als de leden, en draagt bij aan het verbeteren en innoveren van onze ICT-systemen. Je bent zowel strategisch als operationeel actief en biedt ondersteuning op alle niveaus. Denk aan het oplossen van kleine technische problemen bij collega's en leden (o.a. Microsoft 365), het beheren van het elektronisch cliëntendossier en onze ICT-structuur optimaliseren.

Dit ga je doen:

 • Helikopterview: Je kijkt overstijgend naar onze ICT-structuur en doet concrete voorstellen voor verbetering.
 • Advies en ondersteuning: Je adviseert de raad van bestuur en het management over ICT-zaken en ondersteunt collega's en leden op operationeel niveau.
 • ECD-beheer: Dichtbij gebruikt Ons Nedap als elektronisch cliëntendossier (ECD). Bij voorkeur heb je hier ervaring mee, zowel als gebruiker, superuser en ontwikkelaar.
 • Werkplekinrichting: Je zorgt voor een optimale werkplekinrichting voor Dichtbij-werkers en bent het aanspreekpunt voor leden en onze ICT-partner.
 • Storingen oplossen: Je signaleert en verhelpt storingen en zorgt voor een soepele werking van onze ICT-systemen.

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt minimaal over een relevante hbo-opleiding en hebt aantoonbare ervaring als ICT-professional, bij voorkeur in de zorg. Je hebt kennis van besturingssystemen, software en netwerkprotocollen en bent bereid jezelf continu te ontwikkelen in nieuwe systemen.
 • Je bent in staat je eigen planning te maken en bewaken. Je kunt goede prioriteiten stellen, maar ook inspelen op ad hoc vragen als dit nodig is.
 • Je bent goed op de hoogte van ICT-wetgeving, privacy en beveiliging. Denk hierbij aan bijv. AVG, NIS2 en NEN7510.
 • Je bent innovatief en nieuwsgierig aangelegd en houdt ontwikkelingen in de ICT nauw in de gaten.
 • Je bent communicatief vaardig: dit betekent dat je gesprekspartner bent voor onze ICT-partner, maar ook geduld hebt voor ICT-gerelateerde vragen van collega's en leden.

Wat bieden wij?

Binnen Coöperatie Dichtbij heerst een open cultuur. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie hard gewerkt maar ook veel gelachen. We werken volgens de 5 V's: vakmanschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding en vitaliteit . Wij bieden:

 • Een dynamische en maatschappelijk relevante werkomgeving.
 • Een gemotiveerd team van collega's.
 • Ruimte voor opleiding, ambitie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Mogelijkheid tot hybride werken.
 • Een zakelijke laptop en telefoon.
 • Lunch op kantoor en leuke personeelsuitjes zoals het jaarlijkse Dichtblij-uitje en het Dichtbij-diner.

Inschaling en dienstverband

Inschaling van deze functie is FWG 55 (CAO VVT), afhankelijk van je ervaring. De functie is voor 32-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteer op jouw manier

Coöperatie Dichtbij is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Wil je jouw motivatie en kwaliteiten laten zien met een brief en CV? Mail ons op . Wil je jouw interesse graag mondeling toelichten? Bel ons op . Hoe je ook wilt solliciteren, doe het voor maandag 17 juni.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cooperatiedichtbij.nl/2024/06/05/vacature-senior-ict-professional/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.