Adviseur Informatiemanagement bij ZINN Effectus-HR namens Zinn 08-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Adviseur Informatiemanagement bij ZINN Effectus-HR namens Zinn 08-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wil jij een sleutelrol vervullen in de digitale transformatie van een toonaangevende organisatie in de ouderenzorg? Ben je iemand die zich comfortabel voelt bij het dragen van verantwoordelijkheid, goed zelfstandig kan werken en graag nieuwe terreinen verkent? Wil je de organisatie laten groeien en ontwikkelen, en zorg je tegelijkertijd voor gestroomlijnde en beheersbare processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn ZINN, aangenaam, dé organisatie voor hoogwaardige (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen.

Voor je gevoel ben je net gestart als Adviseur Informatiemanagement, want de eerste maanden zijn werkelijk voorbij gevlógen, en ZINN plukt nu al de vruchten van je inspanningen. Samen met je collega’s heb je waardevolle inzichten opgedaan voor nieuwe technologische mogelijkheden die kunnen bijdragen aan de informatievoorziening binnen de organisatie. 

ICT is een strategisch speerpunt van de organisatie. Daarmee staan jij en het ICT-team aan het begin van een boeiende reis door de wereld van zorginformatie. Je hebt al laten zien dat jij verder gaat dan alleen het beheren van gegevens; het draait bij jou om het bouwen aan een stevige basis voor toekomstige zorg van ZINN. Daarbij houden jij en het team rekening met de organisatiedoelstellingen en gebruikerswensen, en uiteraard met ICT-ontwikkelingen, wet- en regelgeving en consequenties voor de bestaande informatiesystemen. 

Voor jou en je collega’s is het verbeteren van de digitale ondersteuning binnen de zorg van groot belang. Al vanaf het eerste begin vond je het een voorrecht om deel uit te maken van deze transformatie, en je kijkt uit naar de vele successen die nog voor je liggen. 


We zullen ons eerst even voorstellen:
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing; we mogen vallen, opstaan en weer doorgaan. En ook kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Het maakt ons een energieke, eigenzinnige organisatie met passie, visie en de nodige humor en spontaniteit.


Wie zoeken wij?
Om ons ICT-team verder te versterken, zijn we op zoek naar een Adviseur Informatiemanagement; een collega die ons adviseert en ondersteunt op het gebied van informatievoorziening en technologie, en die een sleutelpositie inneemt tussen diverse afdelingen. Door je scherpe analyses weet jij behoeften te vertalen naar oplossingen en daarbij de informatieveiligheid en privacy te waarborgen.


Als Adviseur Informatiemanagement:

 • Ontwikkel je mede tactisch en strategisch beleid en implementeer je dit binnen onze organisatie. 
 • Heb je ervaring in projectmanagement binnen jouw expertisegebied. 
 • Motiveer je collega’s en bied je ondersteuning bij verandermanagement voor implementaties en onderhoudswerkzaamheden.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een collega die qua karakter en motivatie goed bij ons past. Daarnaast beschikt onze ideale kandidaat over:

 • Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een opleiding richting bedrijfskunde en sterke affiniteit met ICT.
 • Zo’n 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving (zoals AVG/GDPR, NEN 7510 en NTA 7516) of de bereidheid om deze kennis eigen te maken.
 • Goede communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om complexe informatie helder en begrijpelijk over te brengen, zowel mondeling als schriftelijk. Hierbij is het belangrijk om goed te kunnen luisteren naar de behoeften en vragen van verschillende stakeholders, en hier vervolgens adequaat op te reageren.
 • Een natuurlijk inlevingsvermogen, waarmee je collega’s goed kunt meenemen in nieuwe ontwikkelingen.
 • Ervaring in het slim en veilig inzetten van stuurinformatie en informatiestromen tussen systemen, met oog voor de juiste balans tussen gebruikersgemak, dataveiligheid en wet- en regelgeving.
 • Een pioniersmentaliteit waarmee je in staat bent om zelf vorm te geven aan deze nieuwe functie. Jij gaat geen uitdagingen uit de weg en beschikt over de nodige vastberadenheid.
 • Resultaatgerichte instelling; jij vertaalt strategische doelstellingen naar concrete acties, monitort de voortgang en rapporteert over de behaalde resultaten.
 • Het vermogen om moeiteloos de juiste prioriteiten te stellen en mee te bewegen in een dynamische omgeving.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Adviseur Informatiemanagement kunnen zijn. 


Met wie en voor wie werk je?
Ons team bestaat uit 8 collega’s die werken binnen de servicedesk en applicatiebeheer. Je rapporteert aan de Manager Financiën en ICT. Het team is enthousiast, informeel en deskundig, en de lijnen zijn kort. Verder werk je nauw samen met andere adviseurs, controllers, leidinggevenden en het management. Je krijgt alle ruimte om deze nieuwe functie samen met je leidinggevende vorm te geven. 


Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie. 


Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

 • Verstrekken van advies en bieden van ondersteuning aan de organisatie met betrekking tot informatievoorziening, informatietechnologie en de voortdurende ontwikkelingen op dit gebied. 
 • Grondig analyseren van de informatiebehoeften en bedrijfsprocessen van diverse afdelingen, gevolgd door de vertaling ervan naar geschikte informatieoplossingen en beleid op zowel tactisch als strategisch niveau.
 • Verzekeren van de privacy en beveiliging van informatie, waarbij wet- en regelgeving, gebruikersvereisten en strategische doelstellingen worden nageleefd, en stuurinformatie en informatiestromen tussen systemen efficiënt en veilig worden beheerd. 
 • Uitvoeren van risicoanalyses en controles, waarna je de status en verbeterpunten rapporteert.
 • Leidinggeven aan projecten binnen het expertisegebied, waarbij het inspireren en betrekken van collega's bij nieuwe ontwikkelingen centraal staat. 

Dit krijg je van ons

 • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar. 
 • Een marktconform salaris conform CAO VVT in schaal FGW55 van maximaal €4906 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Een uitstekend leerprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.
 • Diverse aantrekkelijke regelingen, waaronder fiscale voordelen voor de aanschaf van fietsen, tablets/computers, smartphones en sportabonnementen.
 • Extra vergoedingen voor reiskosten, verzekeringen, opleidingen en thuiswerken.
 • Goede thuiswerkfaciliteiten.
 • Een eindejaarsuitkering.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij één van de grootste zorgaanbieders in Noord-Nederland? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Adviseur Informatiemanagement. Dit kan via onderstaande button. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (Recruitment Consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15208859.


Acquisitie
Wij werken bewust en vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat we ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Informatiemanagement
Indicatie salaris (min – max]0 – 4900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.effectus-hr.nl/solliciteren?solnr=1109&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb&utm_campaign=Adviseur_Informatiemanagement_EFM01580  _&utm_id=EFM01580  

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.