Inkomensconsulent Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Inkomensconsulent Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als inkomensconsulent in Groningen ben je een cruciaal onderdeel van ons sociaal domein. Je houdt je bezig met het beoordelen en verwerken van aanvragen voor inkomensvoorzieningen. Jouw expertise zorgt ervoor dat iedere aanvraag met precisie en rechtvaardigheid behandeld wordt. Je bent een bruggenbouwer tussen de gemeente en haar inwoners, en je hebt een scherpe kijk op sociale wet- en regelgeving. De functie vraagt om analytisch vermogen en empathie, want elke situatie is uniek en verdient een op-maat-gemaakte aanpak.

Functie eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met specialisatie in sociaal-juridische dienstverlening.
  • Je bent bekend met gemeentelijke systemen zoals Suite en Civision.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen het sociaal domein.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent besluitvaardig.
  • Je hebt zin om je expertise in te zetten voor de stad Groningen en zijn inwoners."

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Inkomensconsulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkomensconsulent
Indicatie salaris (min – max]3519 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenspaidjah.davidsondescelles@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199696?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.