Trainer FC Groningen 25-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Trainer FC Groningen 25-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

TRAINER VOETBALPROGRAMMA'S FC GRONINGEN IN DE MAATSCHAPPIJ .

BEN JIJ DE NIEUWE FC GRONINGEN TRAINER?

FC Groningen in de Maatschappij zoekt naar ambitieuze- en talentvolle jeugdtrainers om training te geven aan spelers uit de regio tussen de 6 en 14 jaar. Ben jij een ambitieuze en talentvolle jeugdtrainer en vind je deze combinatie van training geven en maatschappelijke activiteiten geweldig? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
FC Groningen organiseert vanuit een samenwerking tussen de Opleiding en FC Groningen in de Maatschappij, verschillende programma's gedurende het seizoen. Het betreft onder andere structurele voetbalprogramma's: De FC Groningen Voetbalschool en de FC Groningen Voorselectie. Onder het label Trainen als een Prof worden er gedurende het seizoen allerlei verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd waaronder het FC Groningen Voetbalkamp en FC Groningen on Tour, waarbij we de regio in trekken.
Wie zoeken we?
Voor onze voetbalprogramma's zijn wij op zoek naar ambitieuze- en talentvolle jeugdtrainers die onze activiteiten op een verantwoorde manier kunnen begeleiden. Wij zijn op zoek naar trainers die:

- Ervaring hebben als voetbaltrainer/coach

- Actief zijn bij een amateurvereniging uit de regio

- Een geldige VOG-verklaring hebben, of deze kunnen aanvragen

- Beschikbaar zijn op één van onze trainingsmomenten (woensdag, vrijdag of zondag) en in de vakantieperiode.

Naast het ambitieuze talent dat jij bent, verwacht FC Groningen dat jij een sociaal en enthousiast persoon bent met de volgende eigenschappen;

- Pedagogisch en didactisch sterk

- Sterk in communiceren en presenteren

- Gemotiveerd om de deelnemers en natuurlijk jezelf te ontwikkelen

- Een teamplayer die in staat is om goed samen te werken met andere trainers.

Wat krijg jij ervoor terug?

Als trainer krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, en de mogelijkheid tot doorstroom richting de Opleiding. Daarnaast organiseren wij themabijeenkomsten, en POP-gesprekken welke in het kader staan van jouw ontwikkeling. Ook krijg je een vaste vergoeding voor het begeleiden van deze programma's en een kledingpakket.

Geïnteresseerde trainers/coaches kunnen het formulier invullen en hun (voetbal) cv toevoegen. Hierin verwachten we dat je een duidelijk beeld schets over jouw ervaring als speler, en als trainer/coach in het voetbal.

Ben je enthousiast geworden? Op basis van jou motivatie en cv kun je worden uitgenodigd voor één van onze Trainersdagen. De eerstvolgende Trainersdag is op woensdag 1 mei 2024! Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Dan kan je contact opnemen met via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]4752 – 4752
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fcgroningen.nl/club-info/organisatie/vrijwilligers/trainer-voetbalprogrammas-fc-groningen-in-de-maatschappij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.