Krantenbezorger Telegraaf Media Groep 18-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Krantenbezorger Telegraaf Media Groep 18-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Krantenbezorger Mediahuis 14-01-2024

  • Locatie: Kolham

  1. Krantenbezorger Mediahuis 14-01-2024

Introductie vacature

Krantenwijk Kolham

Bij Bezorgdekrant zijn we altijd op zoek naar top krantenbezorgers die het bezorgteam komen versterken. Ben jij 15 jaar of ouder, wil jij snel bijverdienen en genieten van veel vrije tijd? Dan ben jij misschien wel één van die top bezorgers! Als krantenbezorger in Kolham heb je vele voordelen: het is goed te combineren met school, ideaal als tweede baan, je houdt genoeg vrije tijd over voor sport en andere hobby's, het houdt je fit en je verdient lekker bij! Daarnaast kan je vaak direct aan de slag.


Als krantenbezorger in Kolham haal je je kranten op bij het depot in jouw buurt. Je bezorgt meerdere dagbladen. Op het depot ontvang je tevens je 'looplijst'. Hierop vind je de adressen van de abonnees in jouw bezorggebied. Vanaf het depot stap je weer op je fiets en bezorg je de abonnees het nieuws van de dag! Als je je laatste krant hebt bezorgd zit jouw werk er weer op en heb je tijd voor andere leuke dingen.


Jouw verantwoordelijkheden zijn

  • Afhankelijk van jouw woonplaats kun je de ochtendkrant bezorgen
  • De ochtendkrant bezorg je van maandag t/m vrijdag voor 07:00 uur 's ochtends en op zaterdag bezorg je de krant voor 08:00 uur 's ochtends
  • Je bent minimaal 15 jaar.
  • Je vindt kranten bezorgen leuk en hebt plezier in je werk!
Functietitel Krantenbezorger Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau Lagere school Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Media/Uitgeverijen/TV Locatie Kolham, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.bezorgdekrant.nl/vacature/krantenwijk-kolham

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/krantenbezorger-mediahuis-14-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.