Vrijwilligers Zinn 31-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Vrijwilligers Zinn 31-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers De Veste | Hoogezand

Werkgebied Hoogezand

Vakgebied Ondersteunende functies

Vacaturenummer 67

Ben jij dé vrijwilliger die graag iets betekent voor de bewoners van De Veste? Dit kan variëren van een gezellig samenzijn of creatieve activiteit in de huiskamer tot een ommetje door de wijk met een bewoner.

De Veste is een nieuwe woontoren naast de ZINN locatie de Burcht. Het bestaat uit 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg. Bewoners wonen zelfstandig in de appartementen en kunnen waar nodig een beroep doen op zorg en ondersteuning.

Ben jij de vrijwilliger die graag iets betekent voor de bewoners van De Veste? Dit kan variëren van een gezellig samenzijn of creatieve activiteit in de huiskamer tot een ommetje door de wijk met een bewoner.

Als vrijwilliger bied jij bewoners de mogelijkheid individuele wensen vorm te geven, iets wat iemand niet zo snel alleen op zou pakken maar samen met jou wel invulling kan geven! Als vrijwilliger maak jij dit voor de bewoners van de Veste mogelijk. Samen met de bewoner en collega's zorg jij voor een tof activiteitenaanbod en fijne invulling van de dag voor de bewoners die behoefte hebben aan een maatje.

En jij?

  • Je bent enthousiast, betrokken en mensgericht
  • Je staat graag voor een ander klaar
  • Je kan zelfstandig werken

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij ZINN? Mail ons dan:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/vrijwilligers-de-veste-hoogezand

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.