Manager International Relations Next Move 20-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Manager International Relations Next Move 20-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij die persoon die het heerlijk vindt om met mensen in gesprek te gaan en veel te reizen? Heb jij het verlangen dat niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten steeds meer mensen door middel van sport over Jezus horen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Jouw profiel

Je bent een echte pionier en netwerker. Jij bent in staat om anderen te enthousiasmeren voor het werk van Next Move. Je krijgt graag veel verantwoordelijkheid en bent niet gehecht aan kantooruren of een kantoorbaan, je bent graag veel op reis. Omdat je veel internationale contacten hebt, is het belangrijk dat je de Engelse taal uitstekend beheerst. Je hebt ervaring in het trainen van anderen op het gebied van Sportministry en het is je passie om als mentor met jongere werknemers op te trekken en hen te leren en begeleiden vanuit jouw ervaring.

Binnen Next Move ben je verantwoordelijk de internationale contacten en het uitdragen van de visie van Next Move.

Wat wij bieden

Een inspirerende werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je talenten en expertise in te zetten en veel vrijheid om te gaan en staan waar je werk je naartoe leidt. Dit gebeurt in een omgeving van gelijkgestemde mensen waar God en sporters centraal staan.

Bij Next Move werken we op basis van persoonlijke fondswerving. Het is daarom ook belangrijk dat je een achterban (familie, vrienden, gemeente) hebt die gelooft in wat jij doet en bereid is om je hier (financieel) in te steunen. We geven je daarbij persoonlijke coaching en we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor elkaars financiën.

Het kantoor in Groningen is de plek waar vanuit we onze missie van geloof en sport uitleven. Bouw jij mee aan deze beweging? Solliciteer nu door een mail te sturen naar .

Werkniveau: HBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nextmovesport.nl/vacature-manager-international-relations/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.