Onderhoudsmonteur Beveiligingstechniek Nusman Installatietechniek 07-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Onderhoudsmonteur Beveiligingstechniek Nusman Installatietechniek 07-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

De passie voor techniek stroomt door je aderen en je werkt daarom al jaren in de techniek met veel enthousiasme. Soms is het eenvoudig en voer je alleen een onderhoudsbeurt uit maar af en toe zitten er hoofdbrekers bij met ingewikkelde storingen. Jij wordt hier blij van!
Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Nusman Installatietechniek en een (h)echt familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, kennis en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk en wij investeren daarom graag in ze. We hebben een informele werksfeer waar eigen inbreng en zelfstandig werken zeer gewaardeerd wordt. We doen het samen en daardoor zijn er korte lijnen waarbij iedereen gewaardeerd en gehoord wordt. De betrokkenheid onderling is daarom groot en dat zorgt voor een fijne werksfeer waar hard werken maar ook lol hebben met elkaar centraal staat.


Wat ga je doen?

Als onderhoudsmonteur beveiligingstechniek bezoek je jouw klanten om daar de alarm-,
brandmeld-, cctv- en toegangscontrole systemen te controleren en onderhouden. Eventuele storingen ga je oplossen en daarover houd je nauw contact met de klant. Service en klantgerichtheid vindt de opdrachtgever belangrijk dus je doet net even iets meer wat de klant van je vraagt. Voor de klant ben je zijn of haar vraagbaak en je beantwoord alle vragen die ze hebben op het moment dat je er bent maar ook op momenten dat je er niet bent. Je denkt actief mee met de klant en signaleert potentieel werk en uitbreidingen van de systemen die op de locatie aanwezig zijn.
Daarnaast vervul je iedere maand bij de klant de beheerderstaken en wordt alles wat je doet keurig vastgelegd in onderhoudsrapporten. Het kan ook voorkomen dat je de installatiemonteur ondersteunt bij de installatieprojecten. Wel zo leuk, want daardoor krijg je een veelzijdige baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je werkregio is de provincie Drenthe, Friesland, Groningen en de kop van Overijssel.

Bij deze functie heb je ook 1x per 5 a 6 weken storingsdienst. Dit houdt in dat je na werktijd en in het weekend gebeld kunt worden bij storingen. Vaak kunnen deze telefonisch op gelost worden, maar sporadisch het kan ook voorkomen dat je dan even bij de klant langs moet.


Wat neem je mee?

Naast een flexibele werkhouding want soms moet nou eenmaal een klus klaar, een servicegerichte werkhouding, gouden handjes en een portie humor neem je ook enige werkervaring binnen de beveiligingstechniek mee. Je bent in het bezit van je VCA alsmede je rijbewijs B, want op de fiets naar de klanten is wat ver. Daarnaast ben je in het bezit van een MBV en Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties diploma.
We verwachten van jou dat je gemotiveerd bent om aanvullende opleidingen, cursussen en producttrainingen te gaan volgen. Daarnaast zien we graag een zelfstandige werkhouding, iemand die initiatief neemt en actief wil meedenken. Je bent uiteraard representatief en weet wat service verlenen is. Normaal stopt de werkdag om 17 uur, maar het kan voorkomen dat de klus af gemaakt moet worden of dat die ene storing nog verholpen moet worden, dit vind jij sporadisch geen probleem.


Wat bieden wij jou!

Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling bij een informele organisatie. Je bent geen nummer, waardering vinden wij belangrijk en daarom gaan we ieder jaar met alle collega's iets leuk doen en krijg je gedurende het jaar leuke attenties. Er is daarnaast genoeg ruimte voor lol op de werkvloer en een bakkie met je collega's. En natuurlijk krijg je een heel gezellig team van collega's die je van harte welkom gaan heten!
Naast een goed salaris krijg je een auto van de zaak en een telefoon, laptop en kwalitatief gereedschap om je functie goed uit te kunnen voeren. Bij een fulltime dienstverband heb je 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en 8% vakantiegeld. Je komt in vaste dienst met de intentie voor een onbepaalde tijds contract. En zoals eerder gezegd, de mogelijkheid om je verder te ontwikkeling met opleidingen en cursussen.
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? Neem dan contact op via . Wil je eerst meer informatie? Je kunt ons bereiken op .

Solliciteer vandaag nog!


100
Installatietechniek B.V.

Tallinnweg 6
9723 TJ Groningen

24/7 Tel:
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiligingsmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nusman.nl/details.php?id=73

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.