Proces Coördinator Handling Services Royal FloraHolland 05-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Proces Coördinator Handling Services Royal FloraHolland 05-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Werken als Proces coördinator Handling Services Eelde?

Royal Flora Holland 2

Proces coördinator Handling Services Eelde

- Een fijne werkplek in Eelde;

- 5x per jaar een plantcadeau;

- 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

Geplaatst op: 3 mei 2024

  • Fulltime

  • Logistiek

  • Contract

  • MBO

  • Wisselende diensten

  • Eelde

Ben je flexibel inzetbaar, heb je talent voor plannen en vind je het een uitdaging om de afdeling naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit dé functie voor jou!

Jouw uitdaging

Logistieke Eelde is verdeeld in deelprocessen: Logistieke Operatie, Afleveren & Randactiviteiten, Logistieke dienstverlening aanvoerders en klanten (LDAK) , Logistieke Middelen en Handling Services Eelde (HSE). Als Proces Coördinator HSE ben je in deze specifieke rol verantwoordelijk voor Handling Services Eelde. Deze afdeling is dynamisch en vaak afhankelijk van externe factoren (zoals aanvoertijden, vertragingen vluchten, vrachten in het weekend).

Je stuurt ongeveer 5 - 7 medewerkers aan op de vloer zodat de dagelijkse verwerking optimaal verloopt. Voor de medewerkers ben je het eerste aanspreekpunt en ondersteun je de Manager Logistiek in de aansturing van medewerkers op de prestaties. Uiteraard werk je ook mee in het proces.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van, advisering over en afstemming binnen de verwerkingsprocessen, wat leidt tot een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan onze aanvoerders en klanten binnen de daarvoor gestelde normen en kaders. Je kijkt ook continue naar kwaliteitsborging, vernieuwing die aansluit bij de ontwikkelingen van de markt en een verbetering geeft in het proces. Je bent flexibel en ondersteund binnen de dynamische omgeving van onze processen de Manager Logistiek bij de implementatie en optimalisatie van nieuwe werkwijzen en processen.

Wat jij meeneemt:

- minimaal een MBO 3 diploma hebt;

- beschikt over relevante werkervaring binnen de logistieke dienstverlening;

- kennis hebt van MS Office programma's zoals Excel en Word.;;

- kennis hebt van verwerkingssoftware zoals Arabicum en Floriday

- stevig in je schoen staat en weet van aanpakken;

- flexibel inzetbaar bent, dus ook in de avonden en weekenden

Wat bieden wij:

- Fijne werkplek in Eelde;

- Werkweek van 38 uur;

- 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

- Een salarisrange volgens de cao (38 uur per week) van minimaal € 2780,36,- tot € 3409,39,- precies afgestemd op jouw niveau;

- Een zeer aantrekkelijke pensioenregeling;

- Reiskostenvergoeding;

- Elk kwartaal een mooi plantcadeau;

- Een baan bij een uniek bedrijf met een lange historie: de grootste marktplaats voor bloemen en planten in heel Europa!;;

Waar ga je aan de slag
Royal FloraHolland is een internationale coöperatie. Met circa 100.000 transacties per dag en een jaaromzet van 5 miljard euro zijn we de leidende internationale sierteeltmarktplaats met één digitaal platform, Floriday, en fysieke hubs. Al meer dan 100 jaar verbinden wij kwekers en kopers van bloemen en planten met elkaar en maken we het breedste en diepste sierteelt assortiment ter wereld makkelijk toegankelijk voor kopers uit alle landen en markten. Zo brengen we vraag en aanbod samen tegen zo laag mogelijke kosten, een belangrijk fundament voor onze coöperatie.

Wij bedienen circa 3.500 leden, 4.900 aanvoerders en 2.400 kopers uit binnen- en buitenland. Dit doen we met circa 2.700 medewerkers. Onze fysieke hubs bevinden zich in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. We bieden diensten die nauw aansluiten bij de veranderende behoeften en processen van onze kwekers en kopers. Onze diensten helpen onze klanten met makkelijk handelen, met passende logistiek en met slim ondernemen. Zo groeien we samen en bouwen we aan een efficiënte, duurzame en toekomstbestendige sierteeltsector.

Groei jij met ons mee?
Samen werken we aan de sierteeltsector van de toekomst. Groei mee met Royal FloraHolland! Wij komen graag met jou in contact, stuur ons jouw CV + motivatiebrief.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of procedure waar de vacaturetekst je geen antwoord op geeft? Neem dan contact op met via .

Een online screening en referentiecheck maken deel uit van het sollicitatieproces, net als de aanvraag van een verklaring van goed gedrag (VOG).

Vragen? Bel mij direct.


245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Coördinator
Indicatie salaris (min – max]2780 – 3409
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieEelde, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.royalfloraholland.com/vacatures/proces-coordinator-handling-services-eelde

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.