Projectleider Corporatiesector Headhuntersteam 30-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Projectleider Corporatiesector Headhuntersteam 30-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Vele mensen maken zich zorgen over hun huisvestiging. De voornaamste vraag is of er nog wel ergens een fijne betaalbare woning voor hun beschikbaar is. Als projectleider vastgoed kan jij letterlijk hier een steen(tje) in bijdragen. In deze functie word jij verantwoordelijk van de voorbereidende fase tot en met de realisatie. Met een opgesteld programma van eisen houd jij toezicht op de uitvoering en bewaak je de kwaliteit en kosten. Door jouw ervaring ben jij goed in staat om een coördinerende rol in de projecten te vervullen. Als projectleider vastgoed ben je werkzaam op de afdeling Vastgoedbeheer & Ontwikkeling en leg jij verantwoording af aan de coördinator vastgoed. Je beschikt in deze uitdagende functie over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bovendien ben je communicatief vaardig en heb je de ambitie om samen met je collega’s deze projecten succesvol uit te voeren.

Vacature eisen

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met specifieke taak-en functiegerichte opleidingen;
  • Ruime ervaring met projectmanagement en kennis van renovatie-en nieuwbouwprojecten;
  • Kennis van actuele wet- en regelgeving rondom aanbestedingen en bouwkundige zaken;
  • Ervaring met verschillende software applicaties.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl). Bij eventuele vragen kan je contact opnemen via telefoonnummer: 050 526 88 84.

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]4750 – 5250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-corporatiesector
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Makelaardij/Vastgoed
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-corporatiesector

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.