Uitvoerder Gas Aansluitingen Klein Verbruik Essent 20-02-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Uitvoerder Gas Aansluitingen Klein Verbruik Essent 20-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Uitvoerder gas aansluitingen klein verbruik

 • Thuis
 • Techniek
 • € 2.878,- en € 4.112,-
 • MBO

Wat ga je doen?

Als je Uitvoerder Gas wordt bij Enexis, gaan leren en werken hand in hand. Je doet ervaring op in de praktijk samen met je mentor en waar nodig vol je cursussen of trainingen om je kennis bij te spijkeren.


Wat doe je als uitvoerder bij Enexis?

Je leidt de vervanging, renovatie en het onderhoud van het gasnetwerk in jouw omgeving in goede banen.
Hierbij coach je teams van technici, monteurs en onderaannemers. Jij zorgt dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen, dat alle werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en dat we projecten op tijd en volgens afspraak opleveren.
Je denkt ook mee over hoe we projecten in de toekomst zo slim mogelijk kunnen uitvoeren. Daarbij geef je op tijd aan wie en wat je hiervoor nodig hebt.


Verder fungeer je in het werkveld als projectverantwoordelijke die klanten te woord staat, knelpunten en klachten oplost, projectadministratie goedkeurt en controleert of de werkzaamheden veilig en volgens de eisen van Enexis worden of zijn uitgevoerd. Een veelzijdige functie dus waarbij je afwisselend in het werkveld werkzaam bent en op kantoor.

Functie-eisen

Als uitvoerder heb je een verantwoordelijke functie. Het is belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan. Overzicht houden en leidinggeven aan technici, monteurs en onderaannemers, dat ligt jou wel. En je hebt de drive om je daarin verder te ontwikkelen. Verder ben je iemand die niet alleen de klussen van vandaag of morgen tot een goed einde brengt, maar ook proactief meedenkt over de uitvoering van projecten op de langere termijn.

Dit breng je ook mee:

 • Een mbo 4-diploma in de richting van gastechniek.
 • Ervaring als monteur of uitvoerder/voorman in gastechniek.
 • Kennis van VIAG.

Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om Nederlands te spreken, lezen en schrijven (aantoonbaar minimaal C1-niveau). Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingedeeld in de functie Aankomend uitvoerder (schaal 11) of Uitvoerder (12).

Team & cultuur

Je komt als Uitvoerder Gas te werken op onze afdeling Standaard Aansluitingen bij Engineering & Aanleg in Kolham De sfeer binnen onze afdeling is informeel en jezelf ontwikkelen staat centraal. We vinden het belangrijk dat er ruimte is om elkaar feedback te geven. Tijdens een gesprek vertellen we je graag meer over onze afdeling en organisatie!


Energietransitie
Jij komt bij ons binnen op een interessant moment. De energietransitie is namelijk in volle gang. En dat merk je in elke vezel van onze organisatie. Slim onderhoud, energie terugleveren, aardgasvrij wonen, windparken aansluiten op het elektriciteitsnet; het is slechts een kleine greep uit de ontwikkelingen waar we bij Enexis aan werken. Dat leidt tot allerlei processen waar jij waardevolle verbeteringen in kunt aanbrengen.

Wat krijg je van ons?

En wij steken natuurlijk ook energie in jou

Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 2.878,- en € 4.112,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 5.292,- bruto per maand.

 • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.

 • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.

 • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.

 • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 25,- per maand.

 • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.

 • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.

 • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelUitvoerder Gas
Indicatie salaris (min – max]2878 – 4112
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.enexis.nl/vacatures/uitvoerder-gas-aansluitingen-klein-verbruik-7156

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.