Psychomotorisch Therapeut Zorggroep Meander 24-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Psychomotorisch Therapeut Zorggroep Meander 24-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Psychomotorisch therapeut

Publicatiedatum: 23-05-2024 Salaris: FWG 55 - max.€ 4.906,49 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 11174 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 13-06-2024 Uren: 24-32

Ben jij Psychomotorisch therapeut en krijg je energie van het werken met ouderen? Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg zoals deze wordt geboden door Zorggroep Meander? Dan is dit dé baan voor jou.

Psychomotorisch therapeut bij Zorggroep Meander
Als Psychomotorisch therapeut bij Zorggroep Meander werk je nauw samen met andere disciplines binnen meerdere teams aan het behandeltraject van onze cliënten. Je legt de verbinding tussen het functioneren van de cliënt en diens leefsituatie en de gestelde behandeldoelen. De doelgroep is ouderen die bij ons wonen op de psychogeriatrische afdeling. Jij draagt bij aan het welbevinden van de cliënt door op onderzoek te gaan naar de mogelijke aard van problematiek en kijkt daarbij specifiek naar bewegingsgedrag in combinatie met ziektebeeld en omgevingsfactoren. Bij uitstek wordt je ingezet bij die bewoners die (zeer ernstig) probleem- of onbegrepen gedrag laten zien.
Jij bent verantwoordelijk voor de behandeling of biedt ondersteuning; hierbij luister jij zoveel mogelijk naar de behoefte van de cliënt. Je kunt methodisch werken en je bent in staat om de verslaglegging goed en precies uit te voeren. Daarnaast kun je goed projectmatig werken en lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van zorg. Met name werk je, samen met de vakgroep psychologen, aan de doorontwikkeling van de inzet van psychomotorische therapeuten op onze PG afdelingen. Door je contactuele vaardigheden, tact en inlevingsvermogen kun jij goed je mening uiten en maak je gemakkelijk verbinding met cliënten, familieleden en collega's. Daarnaast kun je je overredingskracht inzetten wanneer dit nodig is.

Kortom: een veelzijdige baan waarbij je bijdraagt aan de beweegmomenten van onze cliënten, waardoor zij een waardevolle dagbesteding beleven.

Het team
Je bent onderdeel van de vakgroep psychologen. Deze bestaat uit twee klinisch psychologen, één GZ-psycholoog, twee PIOG's, één PDW'er en elk half jaar een nieuwe master stagiaire Psychologie. Het is ons voornemen om het aantal psychomotorisch therapeuten uit te breiden in de toekomst

Jij werkt nauw samen met andere vakgroepen zoals psychologie, maatschappelijk werk, paramedische vakgroepen, zorg- en verpleging en de medische dienst. Deze multidisciplinaire samenwerking en de kennis en kunde binnen de vakgroep zijn een verrijking van de kennis en kunde waarover jij al beschikt. Met hen stem je af en er is ruimte voor scholing en intervisie. Je denkt mee over de ontwikkeling van beleid en protocollen op je vakgebied. Door jouw helicopterview draag je bij aan het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening aan onze cliënten.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.3418,94 tot €4.906,49 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een voltijd dienstverband (24-32 uur per week).
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut.
 • Kennis van psychogeriatrische, neuropsychologische en somatische problematiek en gedragsproblemen.
 • Kennis van de zorgomgeving/andere disciplines.
 • Je hebt een duidelijke visie op wat de inzet van psychomotorische therapie kan toevoegen in relatie tot de doelgroep.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Goede contactuele eigenschappen/organisatiesensitiviteit.
 • Je bent flexibel, daadkrachtig en zelfstandig.
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de ouderenzorg.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met , Consulent Werving & Selectie, via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychomotorisch Therapeut
Indicatie salaris (min – max]2579 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/psychomotorisch-therapeut-11174

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.