Publieksbegeleider De Regiokrant 31-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Publieksbegeleider De Regiokrant 31-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

HOOGEZAND - Stichting Pandeon is voor de grootse theatervoorstelling Timmertje op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen achter de schermen.

Zo kan men helpen bij de kaartcontrole en in de catering, maar ook als publieksbegeleider. De voorstelling neemt het publiek mee door het turbulente levensverhaal van schaatsheldin Marianne Timmer, geboren en getogen in Sappemeer. Ze leverde in 1998 een bijzondere prestatie door tijdens de Olympische Winterspelen in het Japanse Nagano twee gouden medailles op de 1000 en 1500 meter te winnen. Daarmee verwierf Timmer een heldinnenstatus en werd ze voor altijd een Bekende Nederlander. Haar prestaties, levensloop en sympathieke persoonlijkheid zijn nu, 25 jaar later, een solide basis voor een aansprekend theaterstuk op locatie. Elke theaterstoel staat op een plek waar nooit eerder een theaterstoel stond, middenin de voormalige graanloodsen van Agrifirm aan het Winschoterdiep in Hoogezand.

Wie graag als vrijwilliger aan de slag wil kan zich aanmelden door een mail te sturen naar . De stichting neemt dan op korte termijn contact op. De première van Timmertje is op woensdag 13 december. De andere speeldata zijn donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.regiokrant.info/nieuws/algemeen/70791/theatervoorstelling-timmertje-zoekt-vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Sappemeer: