Recruiter overheid Maandag 22-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Recruiter overheid Maandag 22-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als recruiter bouw jij aan je eigen team van overheid professionals. Aan jouw de taak om professionals die binnen de overheid werken warm te maken voor detachering. Dat is wat onze recruiters doen. Zoeken naar talent, ze meenemen en overtuigen in de wereld van detacheren en proactief een contract aanbieden. Daarvoor moet je als recruiter de arbeidsmarkt kennen en weten daarop in te spelen. Heb je akkoord op jouw aanbieding? Dan ben jij verantwoordelijk voor alle taken rondom de professional. Jij zoekt en kiest de beste vacatures voor ze. Jij adviseert ze in carrière mogelijkheden, maar jij bent er ook in tijden dat het minder gaat. Als een echte HR professional ben jij als recruiter verantwoordelijk alle HR gerelateerde taken. Ondernemen, focus en stukje lef brengen jou als recruiter succes binnen Maandag!

Functie eisen

De functie van een recruiter vraagt om veel verantwoordelijkheid daarom zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid. We verwachten dat je ambitieus bent, ondernemend en lef hebt. Want elke dag is een nieuwe dag op succes te behalen. Jij weet elke dag het beste uit jezelf te halen. Met een oog voor commercie maak jij elke dag beslissingen.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. In een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben zin om dingen aan te pakken en krijgen ze dingen gedaan. Want; wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter overheid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRecruiter
Indicatie salaris (min – max]2800 – 3400
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensiris.nieuwhof@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217595?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.