Senior Adviseur Talent in Bedrijf 09-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Senior Adviseur Talent in Bedrijf 09-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Senior Adviseur Projectfinanciering

Bedrijfslogo

Bedrijfsprofiel


Enber is een energiek adviesbureau dat zich sinds 2012 inzet om de energietransitie te versnellen. Dat doen zij op het gebied van:
▪ Financiering & Overname
▪ Structurering
▪ Projectmanagement
Enber is gestart vanuit de visie dat een advies het beste gegeven kan worden door een onafhankelijke, professionele en betrokken partij. Zij zijn gespecialiseerd in innovatieve projecten die bijdragen aan een betere wereld en gewend om te participeren in nieuwe of reeds bestaande dealteams. Focus gebieden zijn elektriciteit (zowel opwekking, als opslag en conversie naar waterstof, grootschalige industrie, biogashubs en warmtenetten.Enber werkt landelijk voor het bedrijfsleven, overheden, en lokale energie-initiatieven. Het Enber team bestaat uit een ervaren professionals die energiek, betrokken en resultaatgericht werken.
Het kantoor bevindt zich in hartje Heerenveen, waar het merendeel van de werkzaamheden verricht worden,. De professionals zijn ook vaak op locatie bij klanten te vinden, waar ze directe inzichten delen en op maat gemaakte oplossingen bieden. Met een dynamisch team van circa 10 leden streeft Enber naar een sterke groei, met het doel om het team uit te breiden met ervaren adviseurs in het komende jaar. Voor meer informatie, bezoek onze website:www.enber.nl.


Functieprofiel


Als senior adviseur Projectfinanciering werk je samen met je collega Energy Finance Consultants aan het verkrijgen en financieren van duurzame energieprojecten. Je brengt de markt in kaart, bent zichtbaar in de relevante netwerken (voorbeelden) en benadert (pro)actief potentiële klanten bij de overheid, bedrijfsleven en lokale energie-initiatieven. Je bent de specialist op het gebied van het voorbereiden,uitvragen en afronden van projectfinancieringen bij (inter)nationale banken en investeerders.
Projecten waaraan je werkt, kunnen variëren van het financieren van grootschalige energieopwekking, conversie (bijv. waterstof) en opslag tot warmtenetten en biogashubs. Op deze manier kun jij bijdragen aan de groei en het succes van de energietransitie.


Functie-eisen


▪ HBO-/WO werk- en denkniveau.
▪ Ervaring met het aantrekken/verstrekken van (project)financiering.
▪ e vindt het leuk om nieuwe klanten te acquireren.
▪ Je bent een kartrekker binnen je projecten
▪ Je bent sociaal en communicatief vaardig.
▪ Je beheerst de Engelse taal
▪ Je bent gedreven, proactief en team georiënteerd.
▪ Kennis van en/of affiniteit met de energietransitie.


Arbeidsvoorwaarden


▪ Enthousiast en gemotiveerd team.
▪ Interessante opdrachtgevers en projecten waarbinnen je je verder kunt ontwikkelen
▪ Flexibele arbeidstijden.
▪ Gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.
▪ Prima salaris en een ontspannen werksfeer.


Interesse?


Ben je geïnteresseerd in het initiëren en financieren van duurzaamheidsprojecten? Wil je een bijdrage leveren aan de verdere groei van Enber? Kijk dan op www.talentinbedrijf.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.talentinbedrijf.nl/vacatures/senior-adviseur-projectfinanciering/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.