Marketeer Envitron 03-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Marketeer Envitron 03-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Spring naar content

Linkedin page opens in new window

Envitron

Slime energieoplossingen voor bedrijven die willen verduurzamen. Meet energiestromen, schakel uw opgewekte energie of verbind meerdere energie assets.

EnvitronEnvitronEnvitronEnvitron
 • Voor wie

  • Zakelijke energieverbruikers Tijdens het realiseren van jouw groeiambities loop je al gauw aan tegen de mogelijkheden van jouw netaansluiting. Wat nu?

Marketeer

Je bent hier:

 1. Vacature
 2. Marketeer

Kom bij ons werken als Marketeer en help mee aan de ambitie van Envitron om de nummer één leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden!

Bij Envitron, gevestigd in Groningen, bieden we een fantastische kans voor een gedreven professional om de rol van Marketeer binnen ons dynamische team te vervullen. Wij geloven sterk in een open en samenwerkingsgerichte cultuur, waar werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Als Marketeer bij Envitron draag je direct bij aan een groenere toekomst en lever je een tastbare bijdrage aan de energietransitie.

Over de functie

Als Marketeer ben jij de spil in het vergroten van de naamsbekendheid van Envitron. Je vertaalt onze technische oplossingen naar begrijpelijke taal voor potentiële klanten. Jouw creativiteit is van onschatbare waarde bij het bedenken van unieke marketingstrategieën waarmee wij de wereld kunnen laten zien hoe wij bijdragen aan een duurzame toekomst.

Je proactieve houding en vermogen tot zelfstandig werken komen goed van pas. Goede schrijfvaardigheden zijn essentieel, aangezien je overtuigende content schrijft voor online artikelen en social media updates plaatst voor de zakelijke markt. Met jouw specialistische kennis en ervaring speel je een belangrijke rol in het opbouwen van de naamsbekendheid van Envitron, bijvoorbeeld door het uitlichten van recent opgeleverde projecten op onze onlinekanalen.

Wat vragen wij

Voor deze uitdagende rol vragen we minimaal 2 jaar ervaring als Marketeer. Jij bent iemand die initiatief neemt en plezier haalt uit zelfstandig werken binnen een dynamische omgeving. Je hebt een achtergrond die wordt ondersteund door een relevante opleiding en uitgebreide kennis van marketing(analyse)tools en content creatie.

Wat bieden wij

 • Fulltime dienstverband (40-urige werkweek)

 • Salaris tussen €2.700,00 en €3.400,00 per maand,
  afhankelijk van ervaring

 • Vakantiegeld

 • Flexibele werkuren van maandag tot en met vrijdag

 • Pensioenregeling

 • Laptop (MacBook Pro) van de zaak

 • Telefoon van de zaak

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Werklocatie: thuis en op kantoor

 • Een gezellige team, een fijne werksfeer en leuke uitjes

Draag bij aan een groenere toekomst!

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de ambitie van Envitron om de nummer één leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden. Samen versnellen we de energietransitie en leveren we een concrete bijdrage aan een mooiere wereld. Maak het verschil en kom werken bij Envitron!

Over Envitron

Wij zijn Envitron, een toonaangevende ontwikkelaar van hardware en software voor energiemanagement toepassingen. Onze technologie stelt klanten in staat om energiestromen te meten en aan te sturen, variërend van PV-omvormers en warmtepompen tot batterijopslagsystemen. We zijn vastbesloten om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden en streven ernaar om een positieve impact te hebben op duurzame energiesystemen.

Delen

Envitron biedt slimme energieoplossingen voor bedrijven om zo optimaal gebruik te kunnen maken van hun eigen energie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketeer
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3400
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.envitron.com/vacature/marketing-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.